Cum sa alegeti cele mai bune casute postale pentru apartament pentru cladirea dvs.

Cum sa alegeti cele mai bune casute postale pentru apartament pentru cladirea dvs. - Refu.ro

In ziua de astazi, exista foarte multi antreprenori care ridica cartiere intregi de locuinte. Sunt atat cartiere de case, cat si de blocuri, acestea din urma fiind adesea preferate de cetateni datorita preturilor mai accesibile si pozitionarii, de obicei, in oras. Atunci cand construiti un bloc de apartamente exista multe lucruri la care sa va ganditi. Poate nu va gandeati, dar chiar si alegerea cutiilor pentru posta este ceva important. Sunt un lucru esential de adaugat daca doriti ca complexul dvs. sa fie complet sau chiar atractiv pentru chiriasi sau cumparatori. Iata cum sa alegeti cele mai bune casute postale pentru apartamente pentru cladirea dvs.

Dar de unde incepeti? Pai, mai intai, alegeti furnizorul. Firma cutiipostalebloc.ro este un producator si distribuitor de cutii postale si aviziere de calitate, la un pret mai mult decat accesibil. Cutiile postale pentru scarile de bloc pe care le comercializeaza sunt din material de tabla neagra, dublu decapata, de 0.8 mm. Pentru ca sunt constienti ca aceste cutii postale pentru o scara de bloc nu se cumpara in fiecare zi, ci odata la 30-50 de ani, sunt folosite metode moderne de vopsire electrostatica, ceea ce ofera cutiilor o durata de viata foarte mare.

Cutiile postale si avizierele  pentru scarile de bloc si asociatiile de proprietari se livreaza si se monteaza pe configuratie la comanda in urma unei solicitari, completand formularul de comanda. Usa cutiilor postale este dotata cu broasca de tip Yalle cu 2 chei si are, optional, o fanta pentru cartea de vizita. Se executa la comanda in functie de spatiul existent. Totodata, executa la comanda sisteme de cutii postale bloc si aviziere.

Casutele postale sunt sigure?

Cele propuse de aceasta firma sunt foarte sigure. Asta pentru ca acestia sunt constienti ca nimeni nu doreste sa ii fie furata posta. Aceste casute au anumite standarde de securitate.

Cum le instalam?

Unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le luati in considerare este daca casutele postale sunt in afara sau in interiorul cladirii. Daca le plasati afara, trebuie sa luati in considerare securitatea sporita. Daca vizati casuta postala interioara, intrebati-va ce spatiu aveti. Un hol stramt si ingust va avea nevoie de o cutie postala incastrata. Amintiti-va ca doriti ca viitorul proprietar sa se simta in siguranta.  Si, desi acest lucru nu are nicio legatura cu casuta postala in sine, poate doriti sa luati in considerare instalarea camerelor de luat vederi, cu acordul proprietarilor, in jurul casutelor postale. Chiar daca nu sunt functionale, proprietarii se vor simti mult mai in siguranta daca cred ca cineva le urmareste casuta postala.

Probleme de marime?

Pentru anumite alte lucruri, dimensiunea poate sa nu conteze. Dar cand vine vorba de casutele postale de apartament, dimensiunea conteaza. In primul rand, luati in considerare locatia casetei. Dupa cum am aratat anterior, o dimensiune a casutei postale interioare ar putea fi limitata de spatiu. Dar una exterioara nu ar trebui sa fie. Asadar, chiriasii dvs. vor aprecia daca furnizati casute postale mai mari, in care sa incapa plicuri de diferite dimensiuni.

Daca nu stiti ce se potriveste cel mai bine, specialistii de la cutiipostalebloc.ro va ofera consultanta gratuita pentru a gasi solutii optime de incadrare a cutiilor si a avizierelor in spatiul disponibil.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments