Refu Blog

Stim cu totii ca purificatoarele de aer sunt o necesitate in lumea poluata de astazi. Dar, cu atat de multe optiuni pe piata, cum il alegeti pe cel potrivit pentru casa voastra? Puteti gasi purificatoarele de top de pe piata pe site-ul toppurificatoare.ro

Determinati tipul de purificator de aer de care aveti nevoie

Exista multe tipuri diferite de purificatoare de aer pe piata, fiecare cu propriile avantaje si dezavantaje. Pentru a determina tipul de purificator de aer de care aveti nevoie, luati in considerare stilul vostru de viata si mediul de acasa.

Daca fumati, de exemplu, un purificator de aer fara fum este o optiune buna. Daca aveti animale de companie sau copii, un purificator de aer sigur pentru animale este o alegere mai buna. Daca aveti astm grav sau alte probleme respiratorii, un purificator de aer sigur pentru astm poate fi cea mai buna optiune pentru voi.

Luati in considerare dimensiunea locuintei.

Cand vine vorba de alegerea unui purificator de aer, este important sa luati in considerare dimensiunea casei voastre. Preturile purificatoarelor de aer pot varia de la aproximativ 100 de dolari pana la peste 1.000 de dolari, iar fiecare dintre ele are caracteristici diferite care pot fi cele mai potrivite pentru o anumita locuinta. Printre factorii pe care ati putea dori sa ii luati in considerare atunci cand alegeti un purificator de aer se numara: dimensiunea camerei pe care o ocupati, tipul de poluare a aerului pe care incercati sa o eliminati si bugetul pe care il aveti.

Alegeti o marca buna pentru purificatorul de aer

Cand vine vorba de alegerea purificatorului de aer potrivit pentru casa ta, vei dori sa te asiguri ca alegi o marca care are o reputatie buna si o buna reputatie. Iata cateva sfaturi despre cum sa alegeti o marca buna:

In primul rand, cautati o marca cu o buna reputatie. Acest lucru inseamna ca purificatorul de aer a fost testat si s-a dovedit a fi eficient in eliminarea poluantilor din aer. Cautati recenzii de la clienti care au folosit deja produsul, deoarece acestea vor fi probabil mai fiabile decat reclamele sau afirmatiile producatorului.

Un alt factor de luat in considerare este tipul de purificator de aer care va intereseaza. Exista doua tipuri principale: filtre mecanice si filtre electronice. Filtrele mecanice functioneaza prin eliminarea fizica a particulelor din fluxul de aer; filtrele electronice functioneaza prin detectarea particulelor daunatoare si oprirea corespunzatoare a fluxului de aer.

In cele din urma, asigurati-va ca achizitionati un purificator de aer care se potriveste nevoilor voastre. Mediul fiecarei persoane este diferit, asa ca este important sa gasiti un purificator de aer care sa vizeze in mod special alergeni sau poluanti specifici.

Cititi recenziile pentru purificatoarele de aer

Exista multi factori care trebuie luati in considerare atunci cand cumparati un purificator de aer, dar unul dintre cei mai importanti este calitatea filtrului. Pentru a va face o idee despre cat de bun este un anumit filtru, poate fi util sa va uitati la recenzii. Unele purificatoare de aer vin cu filtre incorporate, in timp ce altele va cer sa cumparati filtre de schimb. Este demn de remarcat faptul ca nu toate filtrele sunt create la fel, asa ca este important sa cititi recenzii si sa comparati evaluarile inainte de a face o achizitie.

Alegeti culoarea potrivita pentru purificator

Atunci cand alegeti culoarea potrivita pentru noul purificator de aer, veti dori sa va ganditi la modul in care culoarea va afecta spatiul dvs. De exemplu, un purificator intr-o camera galben aprins ar putea fi deranjant si iritant. Pe de alta parte, un purificator intr-un birou cu pereti negri ar putea fi mai profesional. In plus, s-a dovedit stiintific ca diferite culori au efecte diferite asupra mediului. De exemplu, se stie ca lumina albastra suprima activitatea unor bacterii si virusi, in timp ce lumina rosie a fost asociata cu o mai buna calitate a somnului si productivitate. Ca atare, este important sa selectati culoarea potrivita pentru nevoile specifice.

Concluzie

Urmand acesti pasi simpli, puteti fi sigur ca veti alege purificatorul de aer potrivit pentru casa voastra.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment