Cum sa scapi de spam cu email-uri temporare

Cum sa scapi de spam cu email-uri temporare? Raspunsul e foarte simplu, folosesti un email temporar de 10 minute, atunci cand vrei sa descarci un ebook sau sa te inscrii la nu stiu ce promotie (care iti memoreaza si numarul de telefon, ca fara mail nu te mai pot contacta, in caz de castig) sau alte chestii care nu le vrei decat in momentul respectiv.

Scapi de spam cu email-uri temporare

Am gasit un site care face exact acest lucru, se numeste crazymailing.com. Este un site grauit care-ti ofera o adresa de email pentru 10 minute, in caz ca nu sunt de ajuns 10 min, se poate prelungii cu inca 10 minute, apoi dupa ce timpul expira, adresa de email pur si simplu se sterge. Email-urile apar intr-o lista direct in website, daca din greseala inchizi fereastra, e necesar doar sa o redeschizi si-ti afiseaza tot adresa veche, urmat de numarul de minute ramase pana cand se sterge.

Solutia asta o folosesc de 1 saptamana si incep sa vad avantajele pentru email-urile temporare, te scapa de un mail in plus pe zi de la un site in plus pe zi. Daca faci foarte mult browsing si mereu te lovesti de o casuta cu adresa de email pentru a descarca ceva, sau a viziona ceva, esti la doi pasi de o solutie eficienta.

Mai jos sunt cateva printscreen-uri realizate de mine:

read-email email-received 10-min-emails email-deleted

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Iulian B.

Interesanta ideea, cred ca o sa o folosesc zilele astea.