Cum sa-ti redecorezi casa cu un buget redus

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Amenajarile si redecorarile vin de obicei asociate cu un cuvant cheie – cheltuieli. Acest lucru nu determina pe nimeni sa-si propuna astfel de proiecte la intervale regulate de timp, tot mai mici. Dar adevarul este ca nu trebuie sa cheltuiesti mai mult decat este strict necesar pentru o astfel de activitate.

Cum sa-ti redecorezi casa cu un buget redus - Refu.ro

In plus, redecorarea si/sau amenajarea unui spatiu din cadru caminului tau nu ar trebui sa fie vazuta drept o bataie de cap si/sau o risipa. Acest lucru ne impiedica sa vedem avantajele din spatele unui astfel de proiect, sa aspiram la un camin mai armonios si totodata preconizeaza anumite greseli ce ar putea fi fatale. Nu decora doar de dragul de a spune ca ai facut acest lucru, ci memoreaza acest mini ghid care te va ajuta sa introduci in gospodarie elementele Folina la un buget redus si care iti vor infrumuseta locuinta, oferindu-ti exact acel camin desprins din revistele de prezentari.

Cum sa-ti decorezi casa cu un buget redus

Primul lucru pe care trebuie sa-l iei in calcul il reprezinta peretii. Analizeaza starea lor, cum se prezinta, la ce “socuri” sunt expusi zilnic si care sunt principalele probleme cu care te confrunzi. Poate vopseaua cade prea repede, ceea ce inseamna ca ai folosit o vopsea slab calitativa sau peretii nu au fost bine pregatiti, poate camera prezinta prea multa umezeala, etc.

Cum sa-ti redecorezi casa cu un buget redus - Refu.ro

Daca nu ti se pare intocmai relaxant sa varuiesti de unul singur si nici pretul unei vopsele de calitate nu pare prea convingator, poti apela la o solutie de durata precum un astfel de tapet. Se aplica usor, rezista foarte mult timp si iti reimprospateaza infatisarea locuintei.

Ulterior poti finisa mobila, pe care o poti varui/lacui, poti face aranjamente florale si tablouri din hartie si/sau ziare, etc. Practic poti crea aranjamente accesibile din tot ceea ce inseamna deseu si sa decorezi cu stil si cu un buget redus.

Pentru accesorii si decoratiuni inedite gata confectionate apeleaza la Folina!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments