InVideo – Editare Video in browserul tau web

Tehnologia a ajuns la un nivel in care multe lucruri se intampla in cloud, precum si editarea unui material video chiar si exportarea materialului final, de curand am achiztionat o subscriptie la un astfel de tool care-mi permite sa adaug cateva cadre scurte de 10-15 secunde ca apoi sa adaug si cateva zone de text si asa am terminat un montaj final in care prezint un tutorial sau chiar un produs!

InVideo – Optiuni de editare

InVideo - Editare Video in browserul tau web - Refu.ro

Tool-ul iti ofera ca prime optiuni posibilitatea:

  • Sa adaugi un text si sa fie preluat automat melodia si cateva cadre video sau foto;
  • Sa folosesti deja un template gata facut profesional (editarea textului, eventual);
  • Sau folosesti editorul basic unde adaugi tu audio, text si cadrele dorite.

InVideo – Rezolutie de lucru

InVideo - Editare Video in browserul tau web - Refu.ro

Bineinteles ca standarul pentru Youtube si Facebook raman widescreen-ul de 16:9 dar pentru ca foarte multi oameni folosesc telefoanele mobile si social media, se pot alege si rezolutiile de tip portret, unde afisarea in instagram stories si facebook usureaza vizualizarea, din aceasta cauza exista posibilitatea de a exporta 9:16 si 1:1 (patrat)

De ce ai nevoie pentru un montaj video?

InVideo - Editare Video in browserul tau web - Refu.ro

In primul rand de continut de calitate, aici discutam de un sunet de calitate, de cateva cadre video cat mai curate (fara iso prea mare sau zone arse sau prea intunecate) apoi un tool de editare unde sa punem face magie prin cut-uri.

Pe langa aceste skill-uri, este necesar un text bun atunci cand dorim sa transmitem o poveste celor care urmaresc aceste materiale, asadar melodia aleasa este foarte importanta pentru atmosfera care iti atrage atentia.

InVideo – Taierea clipurilor eficient

InVideo - Editare Video in browserul tau web - Refu.ro

Daca doresti doar cateva secunde dintr-un clip se poate taia usor cu optiunea in-house in care tragi cu mouse-ul oricat doresti sa fie de lung sau de scurt clipul, asta te ajuta sa editezi pe beat sau pur si simplu sa faci un video dinamic care atrage prin energia creata, asadar mesajul clipului tau video devine si mai usor de inteles.

Optiunea de a urca propriul tau material aici te ajuta sa organizezi mai bine continutul proiectului precum si crearea unui material unic, aici trebuie sa ne gandim si la limitarea pachetului pe care InVideo il ofera, fie ca e vorba de 3 minute, 5 minute sau chiar 10 minute.

InVideo – Urcarea multumedia: foto/video

InVideo - Editare Video in browserul tau web - Refu.ro

Gandeste-te la un review de produs unde adaugi undeva la 20-30 de imagini, fiecare imagine sa aiba un element text cu specificatii pentru 3-6 secunde, unde prezentarea unui produs devine din ce in ce mai usor pentru a crea un material din fotografii sau chiar din cateva cadre scurte.

Review final pentru InVideo?

InVideo este un soft bun, chiar exceptional pentru oamenii care au ideei de implementat dar nu se pricep sa faca un montaj video, din aceasta cauza cu cateva sute de click-uri in acest soft poate sa faca un proiect destul de avansat.

Il recomand pentru marketing pe retelele sociale dar recomandat si celor din latura profesionala de foto-video sau de ce nu pentru orice business, fie ca prezinti produsele proaspete de la magazin de cartier sau prezinti serviciul firmei tale pe internet.

Lista completa unde poti sa folosesti InVideo:

  • Video-uri informative pe Youtube
  • Review pentru un produs @ Vimeo / Youtube / Facebook
  • Vlog din scurte clipuri (poti adauga vocea ta pe spate / ori text)
  • Editor Video care trebuie sa faca un material scurt – lucrezi direct in Browser
  • Video de marketing – Prezentarea serviciilor clientilor etc.
  • Crearea de Ads Video – Youtube/Instagram etc.

Poti testa softul la adresa: https://invideo.io

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments