Cum se face alegerea sicriului

Unul dintre cele mai dificile momente din ceremonialul care însoțește înmormântarea unei persoane dragi nouă se referă la alegerea sicriului. Nici priveghiul nu poate fi organizat până când nu se cumpără sicriul, așa că trebuie să te decizi destul de repede. Deși este un moment foarte greu, cineva trebuie să își asume și această responsabilitate. Tu, sau cineva apropiat ție trebuie să meargă la firma de servicii funerare aleasă pentru a face această alegere. De regulă, oamenii țin cont atât de aspect, dar și de bugetul disponibil.

Detalii de care trebuie să ții cont

Cam toate firmele de servicii funerare Bucuresti oferă clienților o gamă variată de modele de sicrie de unde pot alege. Pentru a fi sigur că ai ales bine, trebuie să știi dimensiunile, și mai ales să îl achiziționezi ca parte a unui pachet funerar. Nu doar că va fi mult mai practic așa, dar și ceva mai ieftin.

Bugetul disponibil

Oricât am susține că în acest momente nimeni nu se mai uită la bani, adevărul este exact invers. De fapt, cam toată lumea ține cont de tot ce înseamnă costurile unei înmormântări. Vezi care este cel care se potrivește cel mai bine, în funcție de suma pe care o ai la dispoziție. Astfel, pentru un buget mediu, recomandarea specialiștilor este cel din brad, în timp ce pentru un buget mai mare, un sicriu din ulm, fag sau stejar sunt mai indicate.

Culoarea

Aici, nu avem niciun fel de recomandare a specialiștilor. Ține doar de tine și de preferințele tale. Discută și cu personalul de la magazin, să vezi și care sunt recomandările lor, pentru că au o experiență pe care tu nu o deții.

Alege un pachet funerar

Pentru ca totul să se desfășoare perfect, și să nu fii nevoit să te gândești mereu dacă nu cumva ai uitat ceva, alege un pachet funerar. Este mult mai simplu așa, pentru că te asiguri că personalul de la firma de servicii funerare se va ocupa de toate detaliile. Chiar nu ai timp, și nici dispoziție ca în acele momente să te preocupi de tot de înseamnă o înmormântare a cuiva drag, iar ei sunt profesioniști!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments