Cum te ajută ionizatorul de apă Kangen în casă

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Când alegi un ionizator de apă cu siguranță te gândești la siguranța vieții tale și la cum îți menține apa curată organismul sănătos. Apa Kangen te scapă de chimicale, substanțe toxice, microplastic, sedimente ce se găsesc în apa de la robinet și îți oferă soluția pentru o hidratare intensă, la nivel celular, având un pH echilibrat și o cantitate potrivită de săruri minerale în funcție de nevoile corpului tău.

Apa Kangen este unul dintre tipurile de apă pe care ionizatorul de la Enagic îl poate genera, fiindcă această tehnologie modernă vine în sprijinul tău cu mai multe feluri de apă cu diferite utilități. Ionizatorul îți simplifică viața și te scapă de câteva cheltuieli în plus dacă alegi să îl achiziționezi pentru casa ta.

Cum te ajută ionizatorul de apă Kangen în casă - Refu.ro

Ionizatorul Kangen, ajutorul tău la curățenie

Una dintre apele pe care le poți folosi în casă este apa de uz casnic, cu pH 11,5. Este o apă super alcalină, care NU este destinată consumului uman. Aceasta se folosește drept degresant BIO și dezinfectant, înlocuind produsele chimice din supermarket. Produsele obșnuite de curățare pot conține substanțe toxice precum:

 • ftalați, compuși chimice ce oferă miros plăcut produselor dar care pot genera progleme endocrine;
 • tricsolan, este un agent antibacterian ce poate avea o legătură cu producția hormonală deficitară a organismului;
 • amonica, folosit în produsele anticalcar sau de desfundat, este periculos deoarece prin inhalare vaporii afectează sistemul respirator.

Alege în schimb să folosești apa puternic alcalină Kangen pentru a curața întreaga casă. Iată cum o poți folosi:

 • la curățarea geamurilor;
 • ca degresant pentru suprafețe și ustensile de bucătărie;
 • dezinfectant pentru obiecte atinse des precum clanțele ușilor;
 • detergent BIO, înlăturând petele de pe haine;
 • pentru a înlătura pesticidele de pe fructe și legume.

Cum te ajută ionizatorul de apă Kangen în casă - Refu.ro

Sprijin în bucătărie de la apa Kangen

Pentru a avea un stil de viață sănătos trebuie să fii atent și la alimentație. Cât timp alegi să consumi alimente fără grăsimi în exces, eviți prăjelile și zaharurile, vei reuși să te menții în formă. Totuși, ce îți rămâne de pus în meniu? Te poți orienta către gătitul acasă, mai ales că ionizatorul Kangen te ajută să prepari cele mai delicioase feluri de mâncare. Apa alcalină, cu pH între 8,5 și 9 este perfectă pentru gătit, având câteva avantaje importante:

 • ajunge la punctul de fierbere mai repede decât apa obișnuită;
 • potențează aroma alimentelor;
 • păstrează vie culoarea legumelor;
 • elimină nevoia de a adăuga sare în mâncare.

Alege să folosești apa Kangen în bucătărie și vei obține mâncare gustoasă și sănătoasă, potrivită în orice dietă.

Dacă vrei să știi ce alte tipuri de apă generează ionizatoarele Kangen și cum le poți utiliza, citește acest articol pentru mai multe detalii.

Investește în ionizatorul Kangen, un produs multifuncțional

Dispozitivul de ionizare a apei este perfect în fiecare casă pentru a te ajuta la treburile zilnice. Îți oferă apă de băut pentru tine, apă de băut pentru copii, apă pentru curațenie și de înfrumusețare. Cu un singur aparat îndeplinești mai multe necesități, astfel ionizatorul Kangen fiind un aparat de nelipsit în casa ta.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments