Un incident neobișnuit a avut loc în luna septembrie la un centru medical al Veteranilor din Kansas City, Missouri, unde un server vital al Departamentului de Asistență Veteranilor a fost închis pentru câteva ore din cauza unui pisoi care a trecut peste tastatura unui tehnician.

Potrivit publicației The Register, un prieten felin a fost principalul responsabil de această pană de curent.

În timpul unei ședințe, s-a menționat că pisica tehnicienului a șters profilurile serverului dintr-un grup. Aproximativ 100 de persoane participă la aceste întâlniri regulate.

Cu toate acestea, Departamentul de Asistență Veteranilor nu a făcut nicio mențiune despre implicarea pisicii în acest incident. Într-un interviu acordat The Register, reprezentantul Departamentului de Asistență Veteranilor, Terrence Hayes, a declarat:

La data de 13 septembrie 2023, Centrul Medical VAMC din Kansas City a întâmpinat o problemă legată de transferul imaginilor în cadrul sistemului Vista, ca urmare a ștergerii accidentale a profilurilor serverului.

“Problema a fost identificată rapid și sistemul a fost restabilit în patru ore. Nu au existat alte probleme sau impact direct asupra veteranilor în urma acestui incident.

Pisica, personajul central al penei de curent de la instituția din Kansas City

Incidentul s-a petrecut în luna septembrie și a dus la închiderea serverului timp de aproximativ patru ore, în timp ce echipa încerca să-l repare.

Secretarul adjunct al Departamentului de Asistență Veteranilor pentru Tehnologia Informației, Kurt DelBene, a răspuns la incident cu o remarca sarcastică: “De aceea am un câine”. The Register a confirmat că DelBene are un câine, care poate fi văzut în fundalul apelurilor video ale acestuia.

Pisicile și tastaturile au devenit subiect de glumă pe internet.

În afară de celebrul meme Keyboard Cat, există mai multe produse și metode prin care stăpânii încearcă să-și înlăture tovarășele feline de pe tastaturi surprinzător de calde și confortabile.

Acestea includ laptop-uri false sau decoy-uri pentru tastaturi, care sunt adesea văzute pe anumite forumuri Reddit, în timp ce utilizatorii încearcă să-și convingă prietenii pufoși să le lase să tasteze liber.

Deși datele au fost recuperate, pisica încă este în libertate și ar putea lovi din nou.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment