Refu Blog

Dacă te pregătești să intri în Counter-Strike 2 pentru prima dată, este important să îți ajustezi setările astfel încât să obții cea mai bună experiență posibilă, cu un FPS ridicat. Iată care sunt cele mai bune setări pentru CS2 acum că jocul a fost lansat.

CS2 este upgrade-ul mult așteptat al jocului Counter-Strike: Global Offensive. Este o revizuire completă a jocului anterior, cu grafică și iluminare îmbunătățite.

Ca urmare, majoritatea jucătorilor vor găsi Counter-Strike 2 mult mai solicitant pentru CPU și placa grafică. Așadar, dacă vrei să te asiguri că ai o experiență fără probleme, cu cel mai bun FPS posibil, este timpul să ajustezi setările.

Am testat diverse setări pentru a îmbunătăți FPS-ul în joc și acestea sunt cele mai bune setări pe care le-am găsit până acum. Acum că CS2 este în sfârșit aici, iată cele mai bune setări pentru joc.

Cele mai bune setări pentru CS2

Primele setări pe care trebuie să o ajustezi este cea Video. Aici poți schimba lucruri precum luminozitatea, raportul de aspect și rezoluția.

Rezoluția este în mare măsură o preferință personală, dar avem un ghid despre cele mai bune opțiuni de rezoluție pentru CS2 aici. Cele trei rezoluții cele mai comune sunt 16:9 (1920×1080), 16:10 (1680×1050) și 4:3 (1280×960). Dacă nu ești sigur, rămâi la rezoluția nativă de 16:9.

 • Monitor de calculator
 • Luminozitate: 110%
 • Raport de aspect: 16:9
 • Rezoluție: 1920×1080
 • Mod de afișare: Ecran complet
 • Rată de reîmprospătare: Maximă
 • Economisirea energiei la laptop: Dezactivată

Aspectul și rezoluția exacte pe care le folosești depind de tine. Cu toate acestea, setarea unei rezoluții de genul 16:10, 1680×1050, va îmbunătăți FPS-ul, deoarece jocul va rula la o rezoluție mai mică decât implicita de 1920×1080.

Ai grijă dacă ai un monitor cu rezoluție 1440p, deoarece utilizarea unei astfel de rezoluții va avea un impact semnificativ asupra FPS-ului; în schimb, ar trebui să rămâi la 1080p.

Folosirea unui raport de aspect de 16:10 va întinde puțin jocul, dar nu la fel de mult ca în cazul raportului de aspect de 4:3. Pentru a obține o rezoluție întinsă (stretched res), asigură-te că setările de scalare ale plăcii grafice sunt setate pe „ecran complet” (fullscreen), nu pe „raport de aspect” (aspect ratio).

Utilizarea unei rezoluții întinse va face ca inamicii să apară puțin mai mari (mai lățimi), dar se vor și deplasa mai rapid pe ecran.

Setările de grafică pentru Counter-Strike 2

După ce ai ajustat setările video, următorul pas este să te asiguri că ai setările de grafică potrivite pentru a obține un FPS ridicat și o experiență fluidă în joc. Iată câteva setări recomandate:

 • Calitatea texturilor: Medie sau Joasă – Setarea calității texturilor poate avea un impact semnificativ asupra performanței jocului. Dacă vrei să obții un FPS mai mare, poți alege să setezi calitatea texturilor pe Medie sau Joasă.
 • Detaliile modelelor: Medii sau Joase – Similar cu calitatea texturilor, detaliile modelelor pot afecta performanța jocului. Dacă vrei o mai bună performanță, poți alege să setezi detaliile modelelor pe Medii sau Joase.
 • Umbre: Joase sau Dezactivate – Umbrele pot fi destul de intensive din punct de vedere grafic, așa că dacă vrei să obții un FPS mai mare, poți alege să dezactivezi complet umbrele sau să le setezi pe Joase.
 • Antialiasing: Dezactivat – Antialiasing-ul este o tehnologie care ajută la reducerea efectului de denticulare a obiectelor în joc. Cu toate acestea, această setare poate avea un impact semnificativ asupra FPS-ului. Dacă vrei să obții un FPS mai mare, poți dezactiva antialiasing-ul.
 • Efecte speciale: Joase sau Dezactivate – Efectele speciale precum particulele și lumina pot fi destul de intensive din punct de vedere grafic. Pentru a obține un FPS mai mare, poți alege să setezi efectele speciale pe Joase sau să le dezactivezi complet.
 • Filtru anizotrop: Dezactivat sau 2X – Filtrul anizotrop ajută la îmbunătățirea calității texturilor în joc. Cu toate acestea, această setare poate avea un impact semnificativ asupra FPS-ului. Dacă vrei să obții un FPS mai mare, poți dezactiva filtrul anizotrop sau să-l setezi pe o valoare mai mică, cum ar fi 2X.

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante setări pe care le poți ajusta pentru a obține o performanță mai bună în Counter-Strike 2. Desigur, fiecare sistem este diferit, așa că ar fi bine să experimentezi cu setările și să vezi care funcționează cel mai bine pentru tine.

Ajustarea setărilor video și de grafică în Counter-Strike 2 poate ajuta la obținerea unui FPS mai mare și a unei experiențe mai fluide în joc. Asigură-te că ai un echilibru între calitatea graficii și performanța jocului pentru a avea cea mai bună experiență posibilă. Succes!

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment