Cumpara, liciteaza sau vinde fara comision!

>În ziua de astazi toată lumea începe să-și vândă una alta, dacă nu din cauza nevoii de bani, atunci vinde pentru a face upgrade la electronice sau de ce nu, chiar la echipamentul foto. Așa începe cursa de pentru aparate foto pe internet la cel mai bun preț, aici intervine și TOCMELI.RO. Un site de anunturi care își face apariția în mediul online, unde-ți oferă posibilitatea să cumperi produse electrocasnice, electronice sau orice ce vrei tu să cumperi, dar totodată posibilitatea să vinzi produsele tale devine și mai simplă prin sistemul de anunturi gratuite pus la dispoziție membriilor înregistrați.

O altă functie înteresantă pentru vânzători,  dacă ai deja produsele pe propriul magazin online, poți încerca un tool de importare a produselor care le ai, și-ți poti vinde produsele pe tocmeli.ro. Asa te ajută să îți poți promova mai eficient produsele vândute, și chiar să te ajute să vinzi.

Daca vrei să poti accesa printr-un link direct toate anunțurile tale, atunci ai noroc pentru că îți poți creea un profil și pe baza acelui profil ai propriul tău magazin online la un click distanță.

Ce ar avantaja pe cei care vor să-si cumpere ceva de pe tocmeli.ro este că poți alege din sute de categorii puse la dispoziție. De la animale până la mobilă sau parfumuri.

Deja am scris prea mult, te las pe tine să intri și să vezi cu ochii tăi.

Subscribe
Abonare pentru
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Cristina

sa inteleg ca asta e un fel de okazii?

Ionut

Asta e chiar misto..aia de la okazii sunt tot mai nesimtiti!

Fotograf nunta Bucuresti

Asta e bun de bagat la cap…cu aparatele foto si …fara comision…numai sper sa aibe si ceva trafic!