Curata casa folosind produse profesionale!

Curata casa folosind produse profesionale! - Refu.ro

Igiena personala este importanta, insa curatenia in casa este la fel de importanta. Nicio casa nu trebuie neglijata, deoarece mizeria din casa ne poate afecta sanatatea. Din fericire, exista magazine specializate in comercializarea produselor de curatenie, magazine precum Echipamentcuratenie.ro, iar gama de produse de pe site este intr-adevar mare. Vasta categorie de produse tork, dispensere tork, sapun tork, aspiratoare profesionale, ofera un arsenal demn de orice firma de curatenie, dar si pentru gospodinele care vor casa curata mai ceva ca o farmacie.

Ce avantaje ofera gama de produse Tork?

In primul rand, sunt net superioare altor produse de curatat de pe piata, deoarece Tork si-a cladit un nume in lumea agentilor de curatenie, chiar si la nivel industrial. Eficienta prin care un sapun tork distruge microbii este uluitoare, iar preturile sunt foarte avantajoase mai ales pentru cei care cumpara direct de la Echipamentcuratenie.ro.

Ce metoda trebuie sa adoptam pentru curatarea rapida a casei?

Incepe prin a arunca toate obiectele inutile in cate un cos de gunoi selectandu-le in functie de material: hartii, ambalaje din plastic si tot ce nu isi are locul in casa si nu poate fi donat sau refolosit. Apoi aduna hainele de prin casa in cosul de rufe, sterge praful de pe toate piesele de mobilier si ai terminat. Acum ai o casa curata si aratoasa.

Concentreaza-te pe curatarea unei singure piese de mobilier si nu o acoperi cu obiecte pe cele pe care le-ai curatat deja! Daca nu stii unde sa asezi obiectele, pune-le pe pat sau pe canapea si aranjeaza-le dupa ce ai sters praful de pe tot mobilierul.

Incepe cu cele mai usoare categorii, de exemplu cu hainele sau cartile imprastiate prin casa, si termina cu cele mai dificile, adica obiectele foarte mici sau suvenirurile din vacante.

Partea care iti ia cel mai mult timp atunci cand te apuci de curatenie este clasificarea obiectelor pe care nu le mai folosesti sau de care nu ai nevoie. O idee este sa le imparti in trei categorii: ÔÇ×Nefolositor/ de aruncatÔÇŁ, ÔÇ×Pentru donat/reciclatÔÇŁ si ÔÇ×De vanzareÔÇŁ.

Goleste sertarele si rafturile si alege-le din multimea de obiecte pe cele care iti plac foarte mult sau pe pe cele pe care le folosesti des. Pe celelalte le poti pune in cele trei categorii despre care ti-am spus mai sus. Astfel, e mult mai usor sa te desparti de obiectele pe care nu le folosesti daca te vei concentra pe cele care iti sunt cu adevarat necesare.

Cel mai simplu mod prin care poti pastra o casa ordonata este sa faci curatenie in mod regulat. Chiar functioneaza! Iti poti gasi o zi si un interval orar in care sa faci curatenie in fiecare saptamana si nu uita nicio camera din casa. Folosind aceasta regula, casa este curata cat ai zice Tork. Brusc, locuinta ta devine un mediu sigur si steril multumita produselor Tork care ne fac viata mai frumoasa. Foloseste produsele pentru curatenia casei, dar si pentru igiena personala de la acest brand, dar si de la alte brand-uri prezente in magazinul online echipamentcuratenie.ro.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments