Curatenia din casa – Nimic mai simplu cu produsele potrivite

Curatenia din casa – Nimic mai simplu cu produsele potrivite - Refu.ro

Curatenia din locuinte este un aspect ce nu trebuie nicidecum ignorat. Este adevarat ca avem din ce in ce mai putin timp la dispozitie pentru a ne ocupa si de igiena casei, dar astazi, cand avem la dispozitie atat de multe solutii, dar si produse profesionale care sa ne ajute sa realizam curatenia si igienizarea case usor, rapid si fara efort, aceasta sarcina nu ar trebui sa o mai privim ca pe o corvoada.

Curatarea sau igienizarea locuintei nu este o sarcina care aduce beneficii pe plan estetic, ci aceasta contribuie atat la pastrarea starii de bine a celor care locuiesc in aceasta, cat si la protejarea sanatatii acestora. Este important sa mentionam ca microbii si bacteriile se inmultesc cu o rapiditate de neimaginat in mediile unde praful si mizeria se simt ca acasa, si mai mult decat atat acestia pot contribui la dezvoltarea unor afectiuni grave, precum alergii, boli respiratorii, boli de piele si multe, multe alte. Pentru a termina cat mai repede curatenia din casa nu uita sa te pregatesti de dinainte cu tot ce ai nevoie si sa te asiguri ca ai la dispozitie toate produsele de care ai nevoie, precum: maturi, bureti, perii, carpe, mop… produse de curat, dar si echipamente, precum: aspiratoare profesionale etc.

Iata cateva lucruri pe care sa le ai in vedere atunci cand iti doresti o casa impecabila din toate punctele de vedere:

  • Curata fiecare incapere pe rand! Nu incerca sa cureti toata casa in acelasi timp pentru ca nu vei reusi sa acorzi atentie tuturor elementelor din locuinta, mai mult decat atat vei irosi foarte mult timp plimbandu-te dintr-o camera in alta.
  • Foloseste produse specifice pentru fiecare suprafata in parte! Nu uita sa alegi produse de calitate, astfel curatenia va deveni mult mai usoara. Vezi aici o selectie de produse tork.
  • Curata in toate locurile din casa, pana si in cele mai ascunse. De asemenea nu uita si de curatarea produselor pe care le folosesti atunci cand te speli, precum sapunul. Pentru a evita acesta sarcina poti folosi dispensere torkcu senzor, care te va ajuta sa pastrezi un nivel de igiena ridicat in propria locuinta.
  • Arunca si inlocuieste articolele pe care le folosesti cel mai des la curatenie, ne referim aici la mop, lavete, bureti si alte produse de acest gen. Astfel vei evita dezvoltarea bacteriilor si a virusilor. Mai mult decat atat, iti recomandam sa le igienizezi dupa fiecare utilizare.
  • Curata ori de cate ori ai ocazia! Curata vasele de fiecare dupa fiecare masa, sterge blatul de bucatarie cat mai des, curata aragazul si cuptorul acestuia dupa fiecare utilizare si astfel curatenia va fi pastrata mai mult timp.
  • Nu uita si de curatarea electrocasnicelor! Bacteriile si mucegaiurile se pot dezvolta atat in interiorul, cat si in exteriorul acestora.

O casa curata este o casa sanatoasa. Asa ca nu ignora acest aspect, atat pentru sanatatea ta, cat si a obiectelor si produselor pe care le-ai achizitionat de-a lungul timpului.

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments