Cursuri chitara adulti sau cursuri de pictura ?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Intr-o lume tot mai agitata in care avem task-uri peste task-uri, iar viata vine peste noi precum un bulgare de zapada, ne indepartam – de multe ori – tot mai mult de noi. Fara sa ne dam seama ne facem tot mai putine bucurii pentru suflet, pentru pasiunile noastre si pentru trairea autentica. Din pacate, ne refugiem in mall, cumparam ceva “toale’,  mancam ceva junk food si ne “facem ziua mai frumoasa” in acest fel.

Chiar daca acest scenariu este valabil pentru multi “urbani”, am constatat de ceva timp ca exista o alternativa ceva mai “fun” si mai placuta pentru timpul nostru liber

Cursuri chitara adulti sau cursuri de pictura / colorat ?

Chiar daca par niste activitati dedicate celor mici, exista si cursuri de chitara pentru adulti, acolo unde puteti afla “tainele” acestui instrument muzical pas cu pas.  Se invata detalii despre instrument, note, acorduri, teorie muzicala si ulterior se invata piese.  In Bucuresti daca cautati pe internet sintagma Cursuri Chitara Bucuresti, in mod cert descoperiti echipa de la Academia De Chitara, ce ofera atat cursuri chitara adulti, cat si cursuri chitara copii, pentru incepatori sau avansati.

Cum inveti sa canti la chitara ?

Cel mai important lucru pentru a invata sa canti la chitara este sa iubesti procesul de invatare si nu sa te uti la clipuri cu oameni celebri pe  youtube si sa vrei ca sa poti canta peste noapte si tu o piesa de Michael Jackson (https://www.youtube.com/watch?v=q4guVsEb_9I) in maniera lui Sungha Jung.

Este important sa iubesti mai mult drumul decat destinatia finala. Daca reusesti sa treci peste acest “mic” obstacol atunci nu iti mai ramane decat sa iti dedici zilnic timp pentru studiul la chitara / cateva ore pe saptamana pentru a studia. Procesul va fi o relaxare dupa o zi de munca istovitoare, cu termene limita si tot felul de “sarcini” din partea vietii.

Un alt sfat este sa incerci sa inveti la chitara piese care iti plac, piese care sunt pe sufletul tau, astfel procesul de invatare va fi mult mai placut. Incearca sa inveti in paralel cu piesele la chitara si teorie, astfel vei invata logic acest instrument.

Cursuri de pictura pentru  adulti ?

O alta modalitate de relaxare pentru adulti este reprezentata de cursurile de pictura sau de colorat. Chiar daca par activitati specifice copiilor, cursurile de pictura te pot transpune intr-un univers frumos si care te poate ajuta sa te incarci cu energie dupa o saptamana incarcata.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments