cutii automate

Reparatiecutieautomata.ro doreste sa fie utili clientilor, deoarece stim cat de importante sunt aceste cutii automate pentru dumneavoastra. Cutiile automate sunt necesare deoarece ofera confort in autovehicul, conducatorul putand sa isi tina ambele maini pe volan. De asemenea, cutiile automate sunt mult mai usor de folosit, fiind simplu atat pentru incepatori, cat si pentru persoanele care prezinta probleme locomotorii.

Odata ce autovehiculul detine cutie automata riscul opririi motorului fiind cu mult redus, aproape imposibil. Aceste cutii sunt tot mai folosite in ziua de azi, deoarece prezinta un consum minim. Aceste cutii de schimbare a vitezelor in mod automat sunt parte din tehnologia viitorului, permitand soferilor sa schimbe treptele de viteza automat, fara nicio interventie, decizia schimbarii vitezelor fiind luata prin calculatorul electronic de control al cutiei de viteze.

Cu toate aceste lectii invatate in doar cateva randuri, puteti sa plecati la drum linistiti, pentru orie aveti nevoie indiferent ca vorbim de schimburi de piese, sau reparatii in acest domeniu mecanic, firma noastra va sta la dispozitie.

Mod de functionare optim prin reparatiile cutiilor automate la noi…

Daca ai decis ca ai nevoie de schimbarea cutiei automate sau chiar reparatia acesteia, tot ce trebuie sa faci este sa te adresezi echipei noastre care iti va realiza in cel mai scurt timp consultatia de inceput, pentru a vedea cat de grava este defectiunea masinii, urmand ca apoi sa luam cele mai intelepte decizii. Odata ce ati schimbat vechea cutie cu una noua fie achizitionata, sau reparata la noi, functionarea acesteia in parametrii optimi este garantata.

Cutiile automate pot rezista fara reparatii ulterioare multi ani, insa toate acestea doar alaturi de firma de reparatii potrivita si priceputa. Cutiile de viteze mai poarta si denumirea de cutii “hidramate”, denumirea care vine de la vechile cutii de viteze automate realizate de General Motors. Cand duceti cutia de viteze la un service auto foarte atenti trebuie sa fiti in momentul in care are loc etajarea cutiei de viteze, deseori acolo se greseste, iar cutia se poate strica din nou in scurt timp.

Achizitioneaza cat mai rapid cutii automate, promotiile continua!

Alaturi de Reparatiecutieautomata.ro esti intampinat cu o serie de promotii care te vor incanta. In functie de severitatea problemei cutiei automate, noi iti formam pretul, dorindu-ne sa fie cat mai bun pentru tine si bugetul tau. Executam reparatii de cutii de viteze pentru o gama larga de marci auto: de la Citroen, Fiat, pana la Skoda, Volvo.

Orice masina are nevoie de un anumit spital al sau unde sa fie vindecata, astfel firma Reparatiecutieautomata.ro se ocupa de tot ce este nevoie in materie de service sau schimb de piese. Ne gasiti si pe facebook de acum, iar pentru orice alta intrebare sau neclaritate despre cutii automate va stam la dispozitie la urmatorul numar de telefon: 0723.528.323. Daca doriti sa primiti informatii extra ne puteti scrie si la email: office @ reparatiecutieautomata . ro. Pentru orice comanda, necesitate, problema intampinata suntem alaturi de dumneavoastra.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru