Daca sunt oamenii diferiti, experientele sunt si ele diferite!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

oameni-diferitiOamenii diferiti mereu mi-au placut, pentru ca de la un om diferit de tine inveti foarte multe, si poti sa ai o zi exceptionala alaturi de ei, din aceasta cauza am foarte multi prieteni cu varste diferite, unii mai tineri decat mine, altii ceva mai batrani decat mine, tot ce este important in relatia pe care o am cu ei este ca ne intelegem si ne simtim bine, in cea mai mare parte a timpului rasul este un factor obligatoriu, daca nu razi intr-o zi, este ca si cum ai pierdut ziua respectiva, trebuie sa inveti sa razi in fiecare zi indiferent de problemele pe care le ai.

Eu unul dupa asta ma ghidez in fiecare zi si incerc pe cat posibil sa nu pierd nicio zi fara sa rad, si lucrul asta incerc sa-l „promovez” printre prieteni, de fiecare data cand ma vad cu ei.

Asa ca va recomand sa va imprieteniti cu oameni diferiti de voi, atunci cand ii cunoasteti mai bine, o sa va placa si mai mult de ei!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bogdan N ( redactia4fun )

corect: „trebuie sa inveti sa razi in fiecare zi „…de aceea ne place de tine, ca razi, esti pozitiv si transmiti o energie buna in jurul tau 🙂 #respect Andrei 🙂

freshblog

Dar, oamenii sunt diferiti, nu cred ca exista oameni la fel…
O saptamana minunata, sa ai!