Skype Translator spre sfarsitul lui 2014!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Skype Translator spre sfarsitul lui 2014Skype Translator spre sfarsitul lui 2014, cel putin asta tot am citit pe internet zilele astea, mai exact Skype Translator este un tool beta pentru Windows 8, fiind o tehnlogie Microsoft pentru Skype care ajuta oamenii care vorbesc limbi diferite sa comunice mult mai usor, fara a mai fi probleme chiar daca nu sti limba.

Tehnlogia functioneaza altfel: TU (romana) suni un client francez -> vorbesti cu el in romana -> lui ii apare in franceza text + audio -> el iti raspunde in franceza -> tie iti apare text + audio in romana etc.

In asa fel nu mai trebuie sa-ti faci griji ca nu vorbesti corect gramatical engleza, franceza, rusa sau alte limbi necunoscute pentru tine sau persoana cu care vorbesti. Avantajul tehnologiei este ca recunoasterea vocii si traducerea este in timp real, asta inseamnca imediat dupa ce ai zis propozitia ea este analizata si tradusa in cateva milisecunde, si este afisata utilizatorului.

Din ce am citit se pare ca functia va fi activa pentru video apelurile efectuate, ar fi destul de fain sa fie si pentru conferintele audio, unde sa-ti fie afisat intr-un chenar traducerea text, si utilizatorului sa ii fie trimisa traducerea audio.

Mai joc este un video demonstrativ, chiar daca programul nu poate sa recunoasca 100% fiecare cuvant, este un pas inainte, tinand cont ca momentan tehnologia este intr-o versiune BETA.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriel Ursan

Treaba asta sună foarte bine. Mă gândesc ce mișcare va face Google în aplicația Hangouts.