Odata cu dezvoltarea Facebook promovarea pe reteaua de socializare atat de populara a devenit o optiune pe care foarte multe firme au folosit-o de-a lungul timpului. Pe langa faptul ca ai acces la milioane de utilizatori, pe care ii poti transforma in potentiali clienti, Facebook ofera si instrumente si metode eficiente de monitorizare a rezultatelor si a campaniilor pornite pe reteaua de socializare. De ce ai utiliza Facebook pentru promovare? Motive sunt destule.

Targetarea si segmentarea publicului sunt mai simple, poti sa gandesti campanii de promovare pe Facebook mult mai usor, discursul si modalitatea prin care ajungi la public sunt mult mai usor de pus in practica.

De ce sa folosesti Facebook in promovarea online? • Refu Blog

Stii foarte multe lucruri despre potentialii clienti, iti poti face campanii de promovare pe Facebook pentru diverse grupuri din publicul tinta, totul este foarte bine segmentat si datele la care ai acces sunt publice.

Traficul atras pe site-ul firmei este de calitate si poate fi obtinut intr-un timp mai scurt, se pot posta diverse trimiteri catre site direct pe pagina companiei sau intr-un cont special gandit pentru campanie. Promovarea pe Facebook nu implica un buget foarte mare, rezultatele se pot contoriza si se vad mai rapid decat in cazul altor tipuri de promovare.

Fiecare element al campaniei de promovare se poate testa, poti vedea ce impact are si stii dinainte daca va merge ideea ta sau nu. Reteaua de socializare permite postarea de continut foto, video de calitate, utilizatorii interactioneaza cu astfel de continuturi mai usor, vizibilitatea brandului si increderea in el fiind net superioare altui tip de campanie.

Alt avantaj dat de promovarea pe Facebook tine de feedback, clientii reactioneaza imediat, posteaza comentarii, fac sharing, informatiile circula rapid, stii mereu daca o parte a campaniei functioneaza bine sau nu, poti lua masurile necesare pentru o campanie de succes. Pana la urma campaniile pe Facebook vor functiona foarte bine pe termen lung, investitiile vor fi minime si toate costurile se vor amortiza pe termen scurt.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment