De craciun, fii mai bun, cu un HTC 8X in buzunar!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

De craciun, fii mai bun, cu un HTC 8X in buzunar! - Refu.roCum mi-ar sta cu un HTC 8X în buzunar?
Păi îmi va sta bine garantat, şi asta nu din cauză că este cel mai bun smarthphone cu windows phone pe el, ci pentru că ar fi în buzunarul meu.

Acum fără glume, am sansa să câştig acest HTC X8 cu ajutorul agentiei standout care organizează un concurs împreună cu Orange pentru programul lor numit Orange Smartphone Testers.

Bineînteles când o să câştig acest HTC 8X îl aşteaptă săracul un review sănătos la mine pe blog, pentru că a venit şi iarna o să realizez câteva fotografii (cameră de 8MPx) şi video (FullHD, 1080p la 30fps), o să verific cum stă la balansul de alb setat pe automatic, zgomotul de imagine şi bineînteles o să verific intens şi modul video al acestui device, pentru că în 2012 un blogger cu un asemenea smarthphone i-ar aduce beneficii când este la un eveniment offline unde poate realiza materiale foto şi video, mai mult de atât poate posta direct de la eveniment anumite fotografii sau filmuleţe.

Pe lângă review-ul şi avantajele lui pentru un blogger, trebuie să şti de ce este HTC 8X cel mai bun smarthphone cu windows pe el, asta pentru ca are un ecran HD (720 x 1280 pixels) de 4.3Inch, la un ecran aşa mare, navigarea pe internet, sau chiar şi video-urile de pe device vor căpăta un alt nivel de calitate. Fanii jocurilor vor fi în extaz că se pot juca pe un display aşa mare, având şi o protecţie a ecranului Gorilla Glass 2.

Acest smarthphone dual core de 1,5Ghz clar merită să fie în buzunarul unu blogger. Fiind şi primul meu device cu un Windows phone pe el, îţi dai seama ce curiozitate pe mine, când ştiu că vine cu  Windows Phone 8, care a fost atât de promovat.

Dacă nu va fi al meu, sunt sigur că cel care îl va avea, o să fie foarte fericit.

 

Mulţumim StandOut pentru ocazia oferită.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Fotograf nunta Bucuresti

E ceva maestre de htc-urile astea…adik sunt comparabile cu S3 sau iphone 4?!!

Yamasha

Toata lumea recomanda HTC, am vazut si eu la niste colegi insa nu stiu daca se merita. Inca sunt in dubii…

Olivian BREDA

Salut,

„fii” se scrie cu doi de i, si (nu sunt sigur, dar cred) e necesar un element de punctuatie intre „Craciun” si „fii”:
Craciun, fii sau
Craciun – fii

Succes la concurs.