Curatenia generale a devenit aproape o regula nescrisa in fiecare primavara, deoarece in acest mod elimin praful si tot ce s-a aduna pe timpul iernii. Acest lucru imi ofera o satisfactie foarte mare, iar multumirea suprema vine din partea produselor de curatenie. Datorita faptului ca pretuiesc igiena si curatenia, aleg intotdeauna sa cumpar produse profesionale.

Magazinul Echipamentcuratenie.ro si ofera o gama completa de produse pentru curatenie. Nu numai ca ofera o gama completa de produse Tork si multe alte accesorii, dar si echipamente curatenie dedicate pentru curatenia in casa. Este foarte important sa cumperi produsele adecvate pentru a scapa rapid de microbi si bacterii.

De la gama de produse Tork mi-am echipat complet casa cu accesorii din hatie, dispensere si dozatoare pentru sapunul lichid care apartine tot de brand-ul Tork si, desigur, cu produse de curatenie care sa elimine orice urma de mizerie.

De ce am ales Tork?

Este un brand foarte bun, pe care deseori il aleg chiar si marile institutii precum scoli sau spitale, dar poate fi gasit si in dozatoarele de sapun lichid de la restaurante, mall sau bai publice. Am considerat ca daca este destul de bun pentru astfel de structuri, este bun si pentru mine.

De la detergenti pana la echipamente pentru curatat profesionale - Refu.ro

Echipamentcuratenie.ro ofera si aspiratoare profesionale capabile sa traga praful si substantele lichide, chiar si de pe cel mai stufos covor. Gama aceasta de aspiratoare se deosebeste prin faptul ca produsele lor ajung sa detina o putere de 3300W, iar aspiratoarele sunt fabricate cu cate 3 motoare. Desi aceste tipuri de aspiratoare de regula sunt folosite in cladiri mari precum firme si scoli, am gandit ca este oportun sa comand si eu unul pentru casa mea.

 Avand in vedere ca este folosit pentru a elimina murdaria din locuri circulate la mine acasa, ar trebuie sa fie si mai usor sa curat.

La scurt timp am fost fericitul proprietar al unui aspirator Columbus 3300W. Acest tip de aspirator este o revelatie pentru cei care sunt pasionati de curatenie. Reuseste sa aspire chiar si sucul de pe covor.

O alta categorie care de putin timp a inceput sa ma fascineze este cea cu monodiscuri pentru curatarea podelei. La inceput nu am situt precis la ce se folosesc, insa m-am documentat asupra subiectului si am descoperit ca se folosec pentru a curata sali de sport, restaurante, supermarket-uri si in general zonele unde pe pardoseala se foloseste linoleum, gresie sau materiale ce ofera o suprafata similara cu materialele mentionate.

Site-ul echipamentcuratenie.ro a fost o revelatie pentru mine de cand l-am descoperit, deoarece dintr-o data puteam sa ma aprovizionez cu orice produs de curatenie dintr-un singur loc, la preturi foarte bune. Sper ca de acum inainte aceste informatii sa poate servi si altor persoane sau firme care sunt in cautarea magazinului perfect cu produse de curatat profesionale. Atunci cand folosesti detergentii Tork, nu numai ca stergi praful, ci elimini complet orice urma de microbi.

Recomand magazinul echipamentcuratenie.ro tuturor celor care doresc produse de cea mai buna calitate in ceea ce priveste curatenia si echipemente de curatat fara egal!

Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru