Gradinita- pentru cei mai multi copii este fundatia educatiei. Este acel loc unde se vor juca, vor invata si vor socializa. Gradinita reprezinta un pas urias pentru micuti. Insa, reprezinta si o decizie uriasa pentru parinti. Trebuie sa iti spun, de la bun inceput, ca din ce in ce mai multi parinti opteza pentru o gradinita privata. O astfel de locatie este gradinita particulara sector 1 Teddybar, din Bucuresti, o institutie apreciata si recomandata. Trebuie sa iei in considerare ca fiecare gradinita este diferita, insa iata de ce Teddybar ar fi o optiune pe care sa nu o treci cu vederea atunci cand vei lua decizia de a duce copilul la un astfel de centru. In primul rand, o gradinita privata ii va pune la dispozitie celui mic profesori si educatori specializati si selectati cu o mai mare atentie decat in sistemul public. Daca pentru multi a fi educator este doar o meserie, pentru cei care activeaza in sistemul privat a fi educator sau profesor inseamna mult mai mult.

Este o misiune pe care o vor duce la capat cu brio. Rezultatele se vor vedea in atitudinea, educatia si progresul fiecarui copil in parte. Si, garantat, aceste rezultate vor fi deosebite. De asemenea, fiecare copil se va bucura de atentie speciala, lucru imposibil in gradinitele de stat. Asta pentru ca exista o programa ce trebuie respectat din punct de vedere al unor parametrii diferiti si pentru ca exista un numar prea mare de copii la fiecare clasa in parte. In gradinitele private clasele au un numar mic de copii, astfel incat fiecare sa primeasca atentia necesara. In al doilea rand, o gradinita privata se va concentra pe anumite valori, incluzand prietenia, respectul, integritatea, onestitatea. Impreuna aceste valori vor crea personalitatea copiilor.

Decizia corecta pentru educatie • Refu Blog

Desigur, si gradinitele de stat incurajeaza astfel de valori, insa in institutiile private concentrarea este mai mare si lectiile demonstrative sunt mult mai bine conturate. Astfel, scopul unei gradinite private nu este doar acela de a-i dezvolta intelectul copilului, ci si acela de a dezvolta latura morala, civica si comportamentala. Un alt aspect important este legat de resursele sau materialele disponibile. In gradinitele private avem resurse extraordinare din punct de vedere al tehnologiei si nu numai. Este un avantaj pe care doar in astfel de institutii il gasim. In plus, si pentru a invata arta, muzica, limbi straine, avantajul este net superior. Asta pentru ca o institutie privata nu asteapta finantari de la stat. Taxa pe care o vei plati va fi suficienta pentru a-i oferi celui mic tot ce este mai bun in materie de educatie si de materiale pentru studiu. Pentru ca aminteam de limbi straine, trebuie, de asemenea, sa stii ca cel mic va invata limbile engleza si germana cu profesori specializati si va dobandi cunostinte extraordinare in acest sens. La gradinita privata Teddybar se va tine mereu legatura cu parintii si se va lucra indeaproape, scopul fiind acela de a-i oferi celui mic o educatie cat mai deosebita.

Trebuie sa stii ca Teddybar nu este numai gradinita. Aceasta institutie ofera si scoala sau after-school. Asadar, il poti inscrie pe cel mic inca de la gradinita si poti continua cu educatia de calitate. Copilul poate sta in institutie de dimineata si pana la orele 18:00, atunci cand majoritatea parintilor ies de la munca. Daca multe scoli de stat nu dispun de program dupa scoala si este dificil pentru tine sa gasesti pe cineva care sa se ocupe de copil, cu Teddybar nu vei avea aceasta problema. Copilul va fi pe maini bune, isi va face temele supravegheat, sustinut si va avea si activitati extra scolare ce ii vor desavarsi educatia.

Aceste activitati pot fi Aikido, Origami, arta, pian, chitara sau sah. Astfel, aceasta gradinita si after-school ofera siguranta maxima, deoarece copilul tau nu va fi nesupravegheat nici macar o clipa. Cum spuneam, clasele sunt formate dintr-un numar mic de copii si acestia nu vor parasi incinta decat impreuna cu persoana care ii supravegheaza pentru activitati in aer liber, atunci cand este cazul. Acestea ar fi cateva dintre cele mai importante beneficii pe care gradinita si scoala Teddybar le ofera copilului tau, lucru ce ar trebui sa iti faca decizia mai usoara. In afara de educatia de calitate si personalul bine antrenat, Teddybar mai pune la dispozitie si sali de curs moderne si materiale didactice la cele mai inalte standarde. Pentru mai multe informatii poti intra pe site, la orice ora.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment