Decoreaza cu tablouri canvas pentru o locuinta cu stil!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Decoreaza cu tablouri canvas pentru o locuinta cu stil! - Refu.ro

Pentru a imbunatati decorarea interiorului, un tablou este o optiune care va face diferenta. Intr-adevar, mobilierul, perdelele, culoarea peretilor si alte elemente decorative sunt elemente importante pentru decorarea locuintei, dar pentru a da un plus de finisaj, este necesar sa tii cont si de decorarea peretilor.

De ce sa alegi bine decorul de perete?

Tesaturile de tip tapiterie, mobilierul, un spatiu verde interior, perdelele, accesoriile decorative … sunt elemente importante pentru a personaliza decorul interior in deplina armonie cu personalitatea ta. Pe de alta parte, pentru a nu lasa peretii goi, sunt necesare si tablourile. In prezent, acestea sunt disponibile in mai multe stiluri si poti alege chiar tablouri canvas personalizate cu orice imagine si fotografie doresti. Pentru a-ti face o idee despre ce poti alege, poti, de exemplu, sa intri pe site-ul weframe.ro.

Datorita tablourilor, poti obtine deci un decor original pentru peretii dormitorului, bucatariei, sufrageriei etc. O pictura a fost intotdeauna un obiect decorativ atemporal. Astazi, s-a modernizat si vine sub diferite forme, existand inclusiv tablouri canvas abstract. In plus, se adapteaza perfect decorului personal al unei case. Pe de alta parte, alegerea unui tablou decorativ nu este atat de usoara pe cat ai crede. Culorile, temele, formatele si pozitiile nu trebuie alese la intamplare daca doresti sa armonizezi acest obiect cu restul decorului interior. Daca doresti un taboul personalizat, depinde de tine sa alegi ce imagine sau fotografie doresti. O fotografie personala, o fotografie de familie, o fotografie suvenir, etc. Ai o mie de posibilitati de alegere si acest tablou va reflecta, cu siguranta, personalitatea si gusturile tale.

Care sunt diferitele teme posibile?

Dupa cum sa mentionat mai sus, poti alege fotografii specifice sau imagini clasice. In afara de asta, ai si posibilitatea de a-ti urma pasiunile. Esti pasionat de natura, de peisaje uluitoare, de animale sau de metropole moderne? Iti place arta stradala, cultura orientala sau occidentala ? Alegerea este a ta, pentru ca ai atat de multe tablouri din care sa alegi. Din tema care iti place, poti alege mai multe tablouri, cu conditia de a le armoniza cu culorile decorului interior. Retine ca cea mai buna solutie este sa optezi pentru culori contrastante, care sa iti ofere un efect mai bun. Trebuie sa stii doar cum sa combini tonuri mai puternice cu tonuri mai neutre pentru a obtine un efect sic si elegant.

Un tablou decorativ pentru orice camera din casa ta

Intr-adevar, pentru a-ti decora casa, poti pune tablouri in fiecare camera a casei. Pe de alta parte, tablourile trebuie sa fie adaptate fiecarei camere in care le-ai pus. De exemplu, pentru bucataria ta, trebuie sa alegi tablouri canvas bucatarie. Poti opta pentru imagini care amintesc de gastronomie, fructe, legume etc. Pentru dormitoare, ar trebui sa alegi, mai degraba, picturile in tonuri mai pastel si odihnitoare sau cu imagini care nu sunt prea aglomerate. Tablourile de dormitor tebuie sa calmeze, nu sa agite. Pentru camera de zi, poti armoniza picturile cu culorile mobilierului, peretilor si perdelelor. Un tablou cu un peisaj ar putea fi perfect, de exemplu, chiar si in dimensiuni mai mari daca livingul este destul de spatios.

Un tablou are rolul de a infrumuseta orice locuinta si de a dauga un plus de stil fata de cele cu peretii complet goi.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments