Refu Blog

Cu siguranta ati auzit deja termenul „masaj tantric” si trebuie sa fi auzit si ce inseamna, dar trebuie sa stiti ca de multe ori definitia sau sensul pe care il putem auzi legat de acest termen poate fi gresit.

Termenul de „masaj tantric” a evoluat de-a lungul timpului si in conceptia unor culturi, iar in acest proces sensul sau s-a modificat, pierzandu-si esenta a ceea ce a fost candva, pentru ca astazi este foarte obisnuit sa auzim de „masaj tantric” atunci cand nu este cazul. Si imaginati-va un masaj care se incheie intr-o intalnire sexuala si nu este asa.

Masajul tantric este un act de mangaieri care nu trebuie sa se incheie neaparat intr-un act sexual, dar pentru a intelege mai bine acest concept este necesar sa definim ce este tantra.

Tantra este una dintre cele mai ezoterice practici de eliberare a corpului si cu conexiuni unice cu universul care ar putea exista.

Se estimeaza ca tantra a existat inca din anul 1500 i.Hr. Prin urmare, este considerata o parte a celor mai vechi culturi din istorie.

Exista indicii ca tantra a aparut in India cu 600 de ani in urma, dar a devenit si parte a culturii antice chineze la un moment dat.

Tantra este o practica a ezoterismului cu origine hindusa si budista, unul dintre obiectivele principale in tantra este acela de a putea realiza ca sufletul, simturile si corpul sa aiba un sentiment de emotii in plina floare in interactiunea cu universul.

Adica tantra incearca sa atinga spiritualitatea si recunoasterea divinitatii intregului si acest lucru se realizeaza prin practici care trebuie predate, pentru ca tantra nu este ceva care se practica de la sine sau se invata, este nevoie de un ghid care sa ne invete corect atunci cand subiectul este necunoscut.

Ce este un masaj tantric?

Dupa cum veti intelege, arta tantrei incearca sa genereze constientizarea intregului, sa aiba o conexiune universala si sa poata simti intreaga fiinta insasi in toata splendoarea.

Deci, ce este masajul tantric?

Masajul tantric nu este masaj sexual cu scopul unui act sexual care include ejaculare sau un orgasm. Adica in masajul tantric este generata energie sexuala, dar aceasta nu este folosita pentru un act sexual deoarece acea energie este canalizata pentru a putea transporta corpul la o stare de maxima constientizare a emotiilor si sentimentelor.

Persoanele specializate in furnizarea de masaje tantrice recurg la contactul corporal pentru a trezi noi senzatii organismului.

Scopul este ca corpul sa poata trezi noi energii si noi senzatii in parti deja cunoscute sau noi, cu ajutorul contactului cu corpul.

Nu exista doua masaje tantrice care sa devina la fel, toate sunt diferite, pentru ca in fiecare dintre ele cauta sa trezeasca noi emotii corpului.

In timpul procesului care presupune un masaj tantric se urmareste ca in primele momente corpul sa poata dezactiva orice gandire si proces mental care il impiedica sa se poata relaxa complet si astfel corpul intra intr-o lume de senzatii noi, unde acelasi corp este destinat sa atinga o perceptie senzoriala mai intensa si placuta, chiar si fara act sexual.

Toate cele de mai sus sunt generate pe baza stimularii chakrelor in principal si a ducand masajul la punctele cheie pentru corp.

Masajul tantric nu este ca un masaj conventional, iar in timp ce unul dintre beneficiile lui este relaxarea si eliminarea stresului si in unele cazuri a durerii, acest masaj este mult mai placut decat unul conventional.

Ca unul dintre scopurile principale ale masajului tantric este puterea de a determina organismul sa uite de acele bariere care impiedica relaxarea.

Unul dintre cele mai bune beneficii ale masajului tantric este ca, datorita celor de mai sus, corpul si mintea pot atinge o performanta zilnica mai buna si pot trezi parti din ambele care au fost adormite sau inerente. Alegand serviciile tantric massage London, clientii vor descoperi o noua lume a senzualitatii si placerilor nedescoperite inca!

Iata aspectele cheie ale acestei practici:

Respiratie profunda: Indiferent daca primiti sau oferiti masajul, va ajuta sa va conectati unul cu celalalt la un nivel mai intim. In plus, respiratia profunda este egala cu atentia. La randul sau, va ajuta sa faceti fata stresului, anxietatii si emotiilor negative, astfel incat sa puteti experimenta si sa va bucurati pe deplin de placeri.

Satisfactia intarziata: s-ar putea sa va simtiti imediat excitat si chiar pregatit pentru eliberare. Dar aveti grija sa va concentrati pe respiratia profunda. Masajul Tantra inseamna a putea amana castigul imediat in favoarea unei recompense mai mari ulterior.

Raspandirea energiei: Acest masaj ajuta la localizarea zonelor deconectate ale corpului vostru si aduce totul la viata. Si cand simtiti acea energie in organele genitale, este important sa va concentrati pe raspandirea ei in intregul corp.

Pentru multi oameni, masajul tantra este folosit ca forma de preludiu. Aceasta implica masarea zonelor erogene si a organelor genitale. Si poate duce la sex si orgasm. Cu toate acestea, acesta nu este scopul principal al acestui masaj. In schimb, accentul sau principal este acela de a oferi si de a primi placere. O face prin imbunatatirea libidoului, cunoscuta mai frecvent sub numele de dorinta sexuala.

Acum, libidoul este influentat de trei factori:

Biologic. Hormonii sexuali, cum ar fi testosteronul si estrogenul, lucreaza impreuna cu neurotransmitatorii (cum ar fi dopamina, serotonina si norepinefrina) pentru a ajuta la reglarea apetitului sexual.

Psihologic. Stresul creste nivelul de cortizol, care va poate suprima hormonii sexuali si, la randul sau, scade excitatia sexuala.

Social. Aceasta include daca aveti o conexiune intima cu partenerul vostru, probleme in relatia voastra sau daca sunteti prea ocupat pentru sex.

De aceea masajul tantric aduce multe imbunatatiri la nivel spiritual, mental si fizic.

 

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment