Dimineata! Cat de usor te trezesti?

Dimineata poate fi pentru oricare dintre noi un prilej bun de a incepe o noua zi cu forte proaspete, dar pentru o alta parte dintre noi dimineata nu este chiar cea mai buna, pentru ca daca ai dormit putin, sau daca pur si simplu te-ai pus obosit la somn, este foarte probabil ca atunci cand te trezesti de dimineata sa tragi de timp si pentru 5-10 minute, dar ca sa dormi in plus.

Dar pentru cei care au de gand sa aiba o dimineata placuta ar fi indicat sa urmati urmatorii pasi:

  1. Nu te grabi atunci cand te trezesti;
  2. Mananca dimineata acasa dupa ce te-ai trezit;
  3. Includerea unui plan optimist a zilei (sa fii ZEN);
  4. Aranjeaza-te cat mai bine.

Suna oarecum ciudat? Ei bine asta e tot ce am gasit pe internet atunci cand am cautat subiecte relevante pentru trezitul de dimineata, se pare ca daca faci lucrurile astea o sa poti sa incepi sa te trezesti din ce in ce mai bine, si mai fericit si mai bla bla. Ideea de baza este ca eu nu fac lucrurile astea.

Atunci cand vine dimineata eu fac exact pe dos, incep si ma grabesc oarecum ca sa ajung spre servici. Nu apuc sa mananc niciodata dimineata acasa, poate foarte putin dar dupa ce am iesit deja din casa. Plan al zilei? Nicio sansa, pentru ca de multe ori mi-am facut planuri de dimineata si la amiaza cu siguranta le-am schimbat, ajutat de vremea de afara, prietenii sau starea de spirit. Si sa nu mai zic de aranjat, prefer sa ma tund cat mai scurt sa nu stau sa ma  chinui cu frezura, am timp sa ma fac frumos atunci cand plec pe undeva, dar atunci cand plec spre job, sub nicio forma nu imi pun gel, spuma sau alte chestii lipioase prin par.

Toate astea se incheie cu un video reprezentativ pentru cei care se trezesc tarziu, chiar daca video-ul este mai vechi, reprezinta foarte bine cum suntem dimineata, chiar si eu de multe ori cand nu dormi bine, sau sunt foarte obosit incerc sa trag cum pot de 5-10 minute in plus, doar de 2-3 ori am fost atat de obosit incat am furat 30 de minute in loc de 5 minute.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments