Youtube ofera functie de imagini animate pentru video

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Youtube ofera functie de imagini animate pentru video, bineinteles ca formatul este GIF, imaginile animate pot fi realizate usor printr-un tool creat special, acest tool iti ofera posibilitatea sa faci o imagine animata de 6 secunde din video-ul respectiv.
Este foarte probabil ca acum sa fie o explozie de imagini GIF pe internet, mai ales pe retelele sociale, si poate tot din cauza asta va fi disponibil si adaugarea de imagini gif pe facebook, in momentul de fata daca adaugi o imagine animata pe facebook, imaginea ramane statica, fiind afisat doar primul cadru din imagine.

Youtube a facut aceasta modificare fara nicio notificare, pur si simplu la anumite video este posibil ca si in momentul de fata sa gasesti butonul de GIF exact pe bara de SHARE a video-ului.

Pentru a arata exact ce si cum, mai jos am pregatit un tutorial si un link live catre functia GIF.

De inceput acceseaza link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=7MVvkqbXiws

Apoi la SHARE ai exact imaginea de mai jos:

youtube-gif-images

 

Trebuie sa selectezi zona unde vrei sa faci animatia gif, tine minte totul poate avea un maxim de 6 secunde, si minim presupun de doar 1 secunda.

youtube-gif-maker
Totul sa fie si mai frumos, Youtube a adaugat in optiunea de animatie GIF si posibilitatea de a adauga 2 randuri de textul, unul sus central, si unul jos central. Pentru asta am facut si un test sa vad cum iese.

Youtube-GIF-REFU

Dar inainte sa vezi imaginea de mai sus, Youtube mi-a generat un link direct de unde pot sa downloadez imaginea animata, sau daca doresc sa adaug undeva imaginea si nu ai cunostinte HTML, poti sa folosesti codul iframe, oferit de ei. Imaginea arata cam asa:

youtube-gif-images-maker-refu-ro

 

 

Nu e deloc rau, incepe sa-mi placa, si pentru ca am prins un cadru bun cu tipul asta, o sa va arat si GIF-ul final realizat de mine pentru acest articol.

Viziteaza si tu Refu.ro

 

In foarte scurt timp prevad o explozie de imagini GIF pe internet, si Youtube a dat startul, acum poti in sfarsit sa faci imagini animate cu gesturile artistilor din clipuri, sau cine stie ce alte lucruri le vrei sub forma unei imagini animate.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments