Documentare in limba romana pe Youtube

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Documentare in limba romanaDocumentare in limba romana pe Youtube sunt disponibile de ceva vreme, mai ales cele care sunt mai vechi de cateva luni, cele mai interesante au si subtitrare in limba romana, asadar daca nu intelegi foarte bine engleza te poate ajuta sa poti sa vizionezi documentare fara sa-ti faci griji ca nu intelegi ceva, mai jos o sa public o lista cu documentarele in limba romana care sunt interesante.

Eu unul am vazut foarte multe documentare pana acum, este curios ca in lista publicata mai jos sunt cateva documentare care nu le-am urmarit, dar mi-au fost recomandate, asa ca cel mai probabil in scurt timp sa fiu la curent cu toate documentarele de mai jos, daca ai o discutie interesanta referitoare la unul din documentarele de mai jos, sau poti sa recomanzi tu un documentar care este uploadat pe youtube si care bineinteles sunt documentare in limba romana, putem sa extindem lista mai mult.

Sunt sigur ca si mie, dar si celor care mi-au facut recomandari ne-au scapat cateva documentare in limba romana care sunt deja de ceva timp pe Youtube.

[sociallocker]

Documentare in limba romana pe Youtube

 

Paradise or Oblivion - Paradis sau uitare

Stiinta, tehnologia si utilizarea inteligenta a resurselor ar putea crea o lume noua in care saracia, razboiul si suferinte umane nu ar exista. Avem cunostinte si resurse astazi pentru a crea o calitate a vietii mult mai mare decat chiar cei mai bogati oameni din ziua de azi, pentru toti oamenii de pe planeta dar nu o folosim.
What Would It Look Like? - Oare cum ar arata?

Ce s-ar intampla daca lumea ar intruchipa cel mai mare potential al nostru? Cum ar arata?
Home - Acasa
https://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU
Traim in vremuri exceptionale. Numai ca oamenii de stiinta ne spun ca avem 10 ani pentru a schimba modul in care traim, pentru a evita epuizarea resurselor naturale si evolutia catastrofica a climei Pamantului.
Descopera Romania - Muntii din Transilvania

Parcurile nationale si naturale din Romania, care reprezinta o varietate unica de peisaje, vegetatie si fauna salbatica, protejeaza unele dintre cele mai mari zone ramase de paduri curate din Europa.
Enigma Transfagarasanului

TOXIC documentar despre industria alimentara

TOXIC este un documentar in limba romana care explica in detaliu cum ajunge mancarea de la producator direct in farfuria ta. Documentar despre industria alimentara.
Cu Mainile Murdare

Cu Mainile Murdare
https://www.youtube.com/watch?v=FHTXC-9UEJQ

Lista va fi updatata…

[/sociallocker]
Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bucur

Am vazut documentarul cel legat de guno chiar aici la tine pe blog.