Reclame interzise la TV bune doar pentru internet

tv commercial photoReclame interzise la TV bune doar pentru internet, chiar daca nu sunt reclame potrivite pentru televiziune, sunt perfecte pentru internet, mai ales atunci cand sunt pentru publicul matur, si in asa fel isi ating targetul cu ajutorul internetului. Cand zic de public matur nu ma refer doar la reclamele pentru adulti explicite, ci si la cele care sunt destul de periculoase pentru un copil de privit, ca sa intelegeti mai bine am gasit pe internet cateva reclame interzise la tv, dar au devenit virale pe internet, fiind vizionate de sute de milioane de oameni.

Reclamele au ajuns atat de importante incat exista si un festival de publicitate, unde sunt premiate cele mai bune reclame, din punct de vedere al unei reclame se accentueaza foarte mult pe reclamele amuzante dar si cele care au anumite elemente vizuale sau audio.

 Lista reclame interzise

Prima in lista de reclame interzise este produsa de Toyota cu ocazia lansarii modelului RAV4, cu toate ca reclama pare tipica pentru industria de azi, ea a fost interzisa pe TV.

O alta reclama destul de viralizata a fost cea la prezervativele Hansaplast, cu acel copil care face ce vrea pentru ca mama lui i-a spus ca DA, are voie.

Oishi Slimming Greentea, cel mai probabil ceai pentru slabit a realizat o reclama cu ceva efecte speciale prin care a viralizat acum cativa ani internetul, in schimba nu a primit acordul pentru a fi pe TV.

Reclamele amuzante au fost mereu pe placul consumatorilor, dar daca mai contin si material pentru adulti atunci contine tot ce ii trebuie pentru a fi doar o reclama pentru internet. Reclama la ochelari de vedere

Pofta dupa inghetata a unei femei a fost motiv pentru o reclama la inghetata sa fie reclama interzisa, dar a oferit si amuzamentul pe internet a comsumatorilor.

Din lista nu putea sa lipseasca reclama la skittles care e de inteles de ce a fost interzisa, fara niciun dubiu

Lista de reclame interzise o inchei tot cu o reclama la prezervative, de acasta data este vorba de durex, si bine cunoscuta reclama cu baloanele cu forma de animale.

Daca stii una sau mai multe reclame care au fost interzise pe TV dar viralizate pe internet poti sa-mi lasi un comentartiu aici ca sa o pot include in lista de reclame interzise.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments