Droid Over Wifi – Transfer de fisiere prin Wireless

droid-over-wifiDroid Over Wifi este o aplicație foarte interesantă, dacă ai un router wireless la care conectezi telefonul, tot prin rețeaua wireless poți să transferi și fișiere în calculator printr-o metodă interesantă și simplă.

După ce ai downloadat și instalat aplicația de pe Google Play, ai un buton numit OFF care arată că starea serviciului este OFFLINE, dacă apeși pe acel buton se transformă în ON, urmat de o adresa locală de genul http://192.168.1.xxx:8080.

Pasul următor este foarte simplu, trebuie doar să deschizi browserul sau un tab nou și să tastezi adresa oferită de aplicație, așa imediat ai acces la toate fișierele tale din telefon dar și de pe card-ul care îl ai în telefon.

droid-over-wifi-onlinePe lângă descărcarea fișierelor, mai poți să și uploadezi fișiere, să creezi, să stergi, să redenumești foldere. Pentru descărcare si încărcarea fișierelor este permisă și funcția multiplă, unde poți descărca sau încarca pe cardul telefonului mai multe fișire în același moment.

Structura Web este realizată prin HTML5, și cu ajutorul mouse-ului dar și a tastaturii poți să faci curățenie în telefon, sau să-ți organizezi fișierele destul de rapid.

Aplicația este gratuită, și conform paginii aplicației o să fie în continuare free, încă nu există o versiune pro cu plată, toate funcțiile fiind oferite în aplicația Droid over wifi. Am folosit-o de câteva ori pe telefonul meu, dar și pe alte 2 telefoane pentru transferul de fișiere mici de maxim 10MB, dar ți de fisiere video mai mari de aproximativ 200-300MB.

Momentan nu am întâmpinat nicio problemă cu această aplicație, care pare să fie o bună alternativă pentru cei care nu au un cablu de date, sau un cititor de carduri pentru a putea transfera fișierele între PC și telefon.

Aplicația pare compatibilă cu aproape toate modelele de smarthphone existente pentru Android.

browser-look  download-fisier

Ți-ar fi de folos o aplicație cu opțiunile oferite de Droid over wifi?

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Petre

Asta-i o aplicatie de incercat.