Droid Over Wifi – Transfer de fisiere prin Wireless

droid-over-wifiDroid Over Wifi este o aplica╚Ťie foarte interesant─â, dac─â ai un router wireless la care conectezi telefonul, tot prin re╚Ťeaua wireless po╚Ťi s─â transferi ╚Öi fi╚Öiere ├«n calculator printr-o metod─â interesant─â ╚Öi simpl─â.

Dup─â ce ai downloadat ╚Öi instalat aplica╚Ťia de pe Google Play, ai un buton numit OFF care arat─â c─â starea serviciului este OFFLINE, dac─â ape╚Öi pe acel buton se transform─â ├«n ON, urmat de o adresa local─â de genul http://192.168.1.xxx:8080.

Pasul urm─âtor este foarte simplu, trebuie doar s─â deschizi browserul sau un tab nou ╚Öi s─â tastezi adresa oferit─â de aplica╚Ťie, a╚Öa imediat ai acces la toate fi╚Öierele tale din telefon dar ╚Öi de pe card-ul care ├«l ai ├«n telefon.

droid-over-wifi-onlinePe l├óng─â desc─ârcarea fi╚Öierelor, mai po╚Ťi s─â ╚Öi uploadezi fi╚Öiere, s─â creezi, s─â stergi, s─â redenume╚Öti foldere. Pentru desc─ârcare si ├«nc─ârcarea fi╚Öierelor este permis─â ╚Öi func╚Ťia multipl─â, unde po╚Ťi desc─ârca sau ├«ncarca pe cardul telefonului mai multe fi╚Öire ├«n acela╚Öi moment.

Structura Web este realizat─â prin HTML5, ╚Öi cu ajutorul mouse-ului dar ╚Öi a tastaturii po╚Ťi s─â faci cur─â╚Ťenie ├«n telefon, sau s─â-╚Ťi organizezi fi╚Öierele destul de rapid.

Aplica╚Ťia este gratuit─â, ╚Öi conform paginii aplica╚Ťiei o s─â fie ├«n continuare free, ├«nc─â nu exist─â o versiune pro cu plat─â, toate func╚Ťiile fiind oferite ├«n aplica╚Ťia Droid over wifi. Am folosit-o de c├óteva ori pe telefonul meu, dar ╚Öi pe alte 2 telefoane pentru transferul de fi╚Öiere mici de maxim 10MB, dar ╚Ťi de fisiere video mai mari de aproximativ 200-300MB.

Momentan nu am ├«nt├ómpinat nicio problem─â cu aceast─â aplica╚Ťie, care pare s─â fie o bun─â alternativ─â pentru cei care nu au un cablu de date, sau un cititor de carduri pentru a putea transfera fi╚Öierele ├«ntre PC ╚Öi telefon.

Aplica╚Ťia pare compatibil─â cu aproape toate modelele de smarthphone existente pentru Android.

browser-look  download-fisier

╚Üi-ar fi de folos o aplica╚Ťie cu op╚Ťiunile oferite de Droid over wifi?

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Petre

Asta-i o aplicatie de incercat.