Eh! Danut | Episodul 1

*Ultima  modificare: 14 noiembrie 2012, aplicat diacritice, modificat putin textul.

Suntem în 2001, vreau să mă prezint.

Numele meu este Dan „Danuț”, și am 11 ani îmi place foarte mult să ma joc, și să mă uit la desene animate, în special la Tom și Jerry, dar mai am și o altă pasiune, îmi plac calculatoarele.

Pentru că am 11 ani și trebuie să fac ceva în viața asta a mea, mi-am găsit de lucru, nu lucrez cum trebuie pentru că nu îmi permite Ministerul Muncii, ca să vă explic mai bine muncesc la un nene care are un bar și lângă bar este o sală de calculatoare, îl mai ajut să ridice câte o ladă de bere din garaj și îl duc în bar, garajul este la 20 de metri de bar, stiți voi un bar între blocuri, cum să zic, a da ! Un bar de cartier, și cum prin 2001 toată lumea se dezvoltă, patronul respectiv a cumpărat 15 calculatoare, și a început să fie sala de calculatoare,

Eram persoana care repara calculatoarele când să strica (bloca, freeze), știți voi când se strica mă duceam apăsam „reset” și rezolvam problema, amărâtul de Windows 98 mai avea probleme. Bun pentru că lucrul ăsta l-am lămurit, odată ce am ajuns la 14  ani încep să am și alte principii ca de exemplu, bicicleta și fetele, dar mai întâi să termin cu locul de muncă, deci la servici stau de la 10 până pe la 15 cam așa ceva, depinde cum pot să stau, chiar dacă sunt în vacanța de vară, sunt și alte lucruri de făcut, să nu mai zic momentele când sunt pedepsit de părinți să nu ies din casă.

Sunt la o distanță de 10 minute de blocul unde stau eu, stau la etajul 7, am vedere laterală către „locul de muncă” ca să zic asa, acuma ca am terminat de lăudat că am servici, bineînteles asta o să țina doar vara asta, sau cine știe.

Ideea este că vreau să vă prezint o fată, pe ea o cheamă Ioana, ea are 10 ani și pot să pun pariu că îi place de mine, dar înca nă îmi pot da seama sigur, nu vrea să stea cu mine mereu se duce la Mihai, cel mai bun din clasă la Matematica, cred că din cauza asta nu am fost eu cel mai bun la Matematică, pentru că aveam pică pe ala, nu mai contează din clasa I am fost  cel mai bun la Româna, făceam cel mai tare bastoaș din clasă !

Ca să nu mă laud prea mult, pot să zic că îmi este frică de câini, de serpi și ca să compensez asta arunc cu pietre dupa pisici, vara prind sopârle și le pun să se bată, ah ca să nu uit am mofturi la mâncare, dar mănânc tot din farfurie căci după aia nu ma mai lasă afară, vă dați seama să nu ma lase afară, mă lasa fără aer, stau pe fereastră numai ca să mă simt acolo, așa că părinți cred că statul pe fereastră este periculos, dar eu știu asta din cauza asta este cel mai bun mijloc ca să mă lase afară, dacă nu mă văd pe fereastră sigur mă aud, pentru că țip în gura mare !

Ca să vă zic mai multe am un prieten foarte bun, numai când am gumă de mestecat și dulciuri, nu îl acuz că îmi mănâncă dulciurile ci îl admir că nu se duce la altul după dulciuri, stă cu mine toată ziua și mă face să nu mă plictisesc, când spun asta pot să zic că văd partea plină a paharului !

Și ca să completez aici, nu îmi place să văd paharul plin cu suc, pot să spun că aduce ghinion, de ce ghinion, păi dacă las sucul în pahar poate să cadă o muscă sau o mizerie, de aia este esențial să fie gol tot timpul, îl clătesc cu apă în caz de pericol, fără să consum sucul !

Mai am un frate și o soră, care sunt opuși unul altuia, sora mea are un prieten stabil care îl usuc de bani, dacă nu îmi dă bani nu îi las să facă nimic cât timp vine și stă la sora mea, și fratele meu este back-up meu, este ca în counter-strike, el este pe la munca sau acasa și eu când dau de bucluc îi cer lui „Need Backup”. Tot el îmi dă și bani când nu are destui și tot din cauza lui îmi plac mie calculatoarele, culmea este că el nu este așa priceput.

L-am găsit într-o seară când trebuia să stea cu mine că parinți erau plecați din oraș, așa că fratele a plătit 3 ore în sala de calculatoare și m-a pus să joc Delta Force 1, varianta aia veche, știți cum este, ba în cer, ba în pământ numai așa „conduceam” mouseul, nu prea știam eu multe dar 3 ore mi-au ajuns și m-au făcut să șantajez mai mult iubitul surorii că să pot ajunge in sala de calculatoare, și tot așa am ajuns și la nenea de la începutul povești, și ca să nu uit vreau să vă spun mai multe de Ioana, și să va explic că fetele astea chiar îți dau dureri de cap, când se supără pe tine deodată și când afli de la altă vecină că defapt ea nu e supărată dar este rușioasă și îi place de mine, dar restul explic și spun data viitoare.

Sfarsit partea I, sper ca v-a placut!

Episodul 2

Subscribe
Abonare pentru
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
MyZone.Ro

Tu sigur ai 11 ani? adica tu…cel ce ai scris cu mana ta acest articol…??
Daca da..atunci felicitari..scrii frumos !