EaseUS Data Recovery Wizard for Mac, software-ul ce nu trebuie sa ii lipseasca nici unui utilizator de Mac!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Foarte multi dintre noi, fie ca discutam despre calculatoarele de la job sau cele de acasa, am intampiat sau putem intampina probleme cu pierderea accidentala a fisierelor, adesea fiind vorba despre fisiere importante.

Pentru o astfel de problema, exista pe internet fel si fel de programe, insa nu toate pot garanta o recuperare eficienta, fara ca fisierele de care avem nevoie sa poata fi recuperate complet intacte.

Daca sunteti utilizatori de Mac si intampinati o astfel de problema, atunci trebuie sa stiti ca exista un program pe care va puteti baza oricand, indiferent de cat de grava este problema, si cat de “adanc” se afla un fisier sters.

EaseUS Data Recovery Wizard for Mac poate reprezenta solutia salvatoare, fiind vorba despre un software ce este capabil cu o foarte mare usurinta sa va readuca inapoi tot ceea ce ati pierdut, fisiere fie sterse accidental, fie formatate sau inaccesibile prin orice alt fel de mod, de pe hard disk-ul Mac-ului.

Cu ajutorul lui EaseUS Data Recovery Wizard for Mac se pot recupera simplu si rapid fisiere sterse precum documente, fotografii, muzica, videoclipuri, e-mail-uri, fisiere si dosare de arhivare, de pe orice tip de device Mac.

EaseUS Data Recovery Wizard for Mac, software-ul ce nu trebuie sa ii lipseasca nici unui utilizator de Mac! - Refu.ro

De asemnea, software-ul EaseUS Data Recovery Wizard for Mac poate accepta si diverse dispozitive de stocare, inclusiv unitati de hard disk extern, unitati USB, carduri SD si MicroSD, camere de fotografiat/filmat digitale, playere si lista poate continua.

Un foarte mare avantaj al acestui software minune, este dat de faptul ca este extrem de usor de folosit, datorita unei interfete simple si clare, ce va afisa practic toti pasii pe care trebuie urmati.

Veti fi intrebati de tipul de fisier pe care doriti sa il recuperati precum: fisiere audio, video, grafica, documente e-mail-uri si asa mai departe.

Dupa ce veti alege tipul fisierului, urmatorul pas consta in afisarea unitatilor si mediilor de stocare conectate, inclusiv back-up-urile Time Machine de exemplu, iar din acest punct veti putea incepe scanarea propriu zisa, in vederea recuperarii fisierelor.

In momentul finalizarii scanarii care poate fi pusa pe pauza la nevoie, veti putea exporta foarte simplu fisierul sters de care aveati nevoie, intr-o zona sigura, fie in memoria dispozitivului Mac, fie intr-un altul conectat. De mentionat este faptul ca daca la o prima scanare nu veti gasi fisierul dorit, aveti optiunea de a da start unei scanari aprofundate, caz in care cu siguranta veti gasi exact ceea ce aveti nevoie.

EaseUS Data Recovery Wizard for Mac poate fi descarcat chiar si gratuit de pe www.easeus.com , bineinteles existand cateva restrictii, precum si o limitare in ceea ce priveste dimensiunea fisierelor pe care le dorit inapoi. 2GB este aceasta limita, insa pentru unul sau doar cateva documente Word de exemplu, ori cateva fotografii, deja este extrem de mult.

Chiar si in acest fel, poate fi utilizata versiunea gratuita inclusiv la job, deoarece cei 2GB cat reprezinta limita, sunt mai mult decat suficienti in cazul in care nu este vorba de o defectare a hard disk-ului ce a dus la pierederea intregii memorii, virusi, formatari de partitii si asa mai departe.
Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments