IoanaPreda este deja un brand cunoscut in lumea producatorilor de bijuterii dinRomania. De ceva timp, podoabele comercializate pe site si in showroom facdeliciul tuturor doamnelor si domnisoarelor care iubesc bijuteriile de argint.Pe langa produsele extraordinare, cu design total diferit de ceea ce gasesti inalte magazine de profil, Ioana Preda ofera clientelor numeroase surprize sifacilitati. De exemplu, in fiecare luna, Ioana organizeaza un eveniment unde ofera-50% reducere la anumite produse, exclusiv in Showroom. Magazinul ofera cercei,inele, coliere si bratari argint deosebite, cu sau fara pietre, ce se incadreazaperfect in ultimele tendinte impuse de marii designeri internationali. Cu obijuterie de la Ioana Preda este imposibil sa dai gres. Sunt bijuterii pe carele poti asorta la orice tinuta, eleganta sau casual, fara prea mult efort. Inplus, ai garantia ca acea bijuterie va fi cireasa de pe tort a intregiiaparitii.

Pentruca iubesc argintul, am fost sa vad ce oferte sunt in aceasta luna, am hotaratsa merg si eu la evenimentul organizat de Ioana Preda si sa imi fac un cadoupentru sarbatorile de Paste. Iepurasul trebuia sa vina si la mine cu ceva, asaca niste bijuterii erau binevenite. Pe langa cercei si inele, am descoperit maimulte bratari care m-au impresionat din prima clipa. Si iatacu ce am plecat de la Showroom:

  1. Am ales o bratara argint Serendipidy. Acesta este o bratara cu mesaj careface parte din noua colectie “More than just words”. Este acea bratara pe caresunt hotarata sa o port in special la evenimentele in care este necesara otinuta eleganta.

2. O altabratara pe care mi-am facut-o cadou este modelul Red Drops. Este un model finut, de efect, are un designminimalist si o stralucire aparte. Sunt convinsa ca se poate integra cu usurintaoricarui outfit. Bratara este alcatuita din elemente de argint 925, placat cuaur roz si zirconia rosu fatetat, montate pe ata cerata crem.

3. BrataraStella, inspirata din elementele naturii, am cumparat-o pentru sora mea maimica. Este o bratara frumoasa si delicata, potrivita pentru o adolescenta. Esterealizata din argint 925, placat cu aur roz, alcatuita din 3 lanturi mobilediferite.

4. Bratara GipsyLove Rose, desi nu era in plan, m-a atras atat de mult incat nu m-am pututabtine sa nu o cumpar. Este bratara pe care o voi purta la vara pentru ca estesimpla si nonconformista. Aceasta este realizata din argint 925 placat cu aur roz, cu elemente mobile centralesub forma de bilute din argint.

Sunt extrem deincantata de achizitiile facute de la Ioana Preda. Tu ce mai astepti?

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment