Facebook in era Fakebook!

Aproape în fiecare zi vezi pe Facebook tot felul de concursuri, tombole, premii garantate şi tot felul de prostii de genul.

Astfel îmi permit să zic că Facebook este în era Fakebook. Foarte mulţi utilizatori virusaţi, foarte mulţi creduli că pot câstiga un ipad, sau un iphone şi lista continuă.

Aşa fac unii bani pe spinarea altora, în cel mai fericit caz, când dai allow la o aplicaţie care te înscriu automat la nu ştiu ce concurs, tu deja le-ai furnizat adresa de mail, şi de aici ei îşi pot creea o bază de date de email-uri şi o vând pe interent, şi aşa îţi vezi spam-ul cu 200 de mail-uri noi pe zi.

Ar mai fi un caz, în care ţi-ai inoit pc-ul cu un mic malware, sau un keylogger.

Şi mai este şi „în cel mai rău caz” când ei îţi pot afla parola contului tău de facebook, şi dacă adresa de mail are aceaşi parolă, te-ai ars. Email-ul tău poate fi compromis, şi dacă pe mail ai şi datele pentru alte conturi de ale tale, chiar şi paypal sau alte sisteme asemănătoare.

Aşa că prieteni internauţi, nu mai fiţi aşa nebuni la cap şi creduli că nu vă dă nimeni moca, toţi se folosesc de voi în beneficiul lor.

Facebook in era Fakebook! - Refu.ro

6
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
fotograf nunta bucurestiSpiryAlinVladAlexica Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Paul
Vizitator
Paul

Mai nou circulă un virus destul de aiurea..

Vlad
Vizitator
Vlad

Mereu o să fie persoane noi pe internet şi până nu o să o păţească, nu o să bage la cap.

Alexica
Vizitator
Alexica

Cat de curand imi scot facebook-ul ! Deja sunt enervanti cei care dau „Share” aiurea.

Alin
Vizitator
Alin

Nici Facebook-ul nu este o firma prea eleganta, adica gandeste-te cate se intampla pe piata neagra, mai ales ca mai nou facebook a trecut pe actiuni . Informatiile personale deja se invart pe internet .

Spiry
Vizitator
Spiry

in curand o sa imi sterg facebook-ul .mi se pare o mare aiureala, inainte parca nu era chiar asa,plin de virusi si prostii…aiurea..pierdere de timp

fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Logic…ca nu iti da nimeni nimic moca daca nu scoaate de zece ori parleala!:))