Filmare de nunta cu flycam


Filmare de nunta cu flycam

Filmare de nunta cu flycam

 

Filmare de nunta cu flycam a fost mereu o frică pentru mine, depășită sâmbata trecută când pentru prima oară la nuntă am folosit un DSLR exclusiv, pentru cadre folosite la videoclip. Printre sistemele de stabilizare, fără a specifica o firmă anume, am folosit flycam și slider.

Am mai folosit 5d mark III și obiectivul 24mm f/1.4 L USM. Am început să mă obisnuiesc repede cu reglarea contragreutaților la flycam și deja în maxim un minut. Dacă folosesc mai multe obiective, în maxim un minut l-am reglat. Menționez că am sistem quick release, și pot schimba foarte repede apratul foto de pe flycam pe slider sau monopied.

Astept cu nerăbdare să citesc părerea voastră mai ales a lui Refu, să vedem dacă este mulțumit de rezultat. Apropo maestre Refu trebuie să vorbim ceva pe tema filmarilor cu DSLR poate facem o treabă împreună. Desi sunt doar fotograf profesionist de nunta încerc pe zi ce trece să deslușesc tainele filmării de nuntă profesionala mai ales când este vorba de filmari cu aparate foto dslr și flycam împreună cu un slider.

Echilibrarea unui sistem de stabilizare gen flycam nu este ușoară la prima utilizare, dar după ce faceți asta de mai multe ori deja vă intră în refelex și nu poate dura mai mult de câreva minute să reglați contragreutățile și obtinerea efectului de neegalat de cameră plutitoare. În caz că aveți nevoie de servicii foto video la nunta nu ezitați să mă contactați aici pe blog.

Filmare de nunta cu flycam si slider cu dslr:

Subscribe
Abonare pentru
guest
5 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bucur

ia-l in echipa ta Lucian baga-te pe treaba ca nu ai sa regreti alegerea :)) un video ceva?

Yamasha

Filmarea este ok, desi schimbarile de sharf sunt destul de multe, devin deranjante la un moment dat. Remarc si proasta zi a celui care a montat, unele cadre chiar nu au ce cauta acolo, mai ales ca schimbarile de cadre sunt mult mai lente decat melodia, iar trans-urile…puteau fi aranjate putin. 🙂 Nu mai vorbesc de ultima parte din montaj…

Fotograf nunta Bucuresti

Multam pentru feedback yamasha….asa cum zice Refu…sun la prima filmare de nunta cu dslr..deci…incet incet le invatam!

Ionut

Daca zici ca e prima, nu e deloc rea. Poti experimenta si pe alte tipuri de evenimente, nu neaparat nunti.