Filmarea si fotografia de nunta

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

FILMARE SI FOTOGRAFIE DE NUNTA

Filmarea şi fotografia de nuntă

Acesta este domeniul care îmi ocupă majoriatea timpului pe care îl am, da aţi ghicit pasiunea mea este filmarea si fotografia de nunta. Am pornit ca fotograf, dar în timp a început să-mi placă  şi  filmarea, care la rândul ei are particularităţile şi frumuseţile ei. Dacă m-aţi pune să filmez cu o camera video şi sa fac ceva artistic, credeţi-mă că mi-ar fi foarte greu.

Asta o spun după  ce am început filmarea cu dslr, fly-cam şi slider. Intrumente de stabilizare video, care îţi oferă o multitudine de artificii tehnico-artistice. Mai ales utilizarea de obiective de  înalta clasă, în cazul meu obiective foto canon clasa L, pierderile de focus pot fi atât de fine şi aşa de uşor de făcut încât poţi face un cadru artistic în împrejurări mai mult decât obişnuite, ceea ce cu o cameră video simplă cu care se filmează la televiziuni pe teren clar nu poţi face acest lucru.

Se spune că un aparat foto full frame cu un obiectiv de top este echivalentul unei camere video de peste 15.000 de euro, iar calitatea optică este mult peste orice cameră uzuală de filmat pe teren. Iată ce am facut cu un 5 d mark II la nunta Angelei şi a lui Claudiu, ţinînd cont că timpul a fost limitat, şi nu am avut nici cununie civilă nici religioasă. Iată un clip de nuntă iesit din tiparele normale ale clipurilor uzuale de nuntă. Aveam o dilemă, nu ştiam din ce sa le fac clipul de nuntă şi iată ce am născocit şi cam ce a ieşit.

Voi ce părere aveţi? V-ar face plăcere ca la nunta dvs. să aveţi un asemenea videoclip de tip retrospectivă?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
10 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Yamasha

Nu-i rau 🙂 Eu sunt bolnav cu camera stramba…care da senzatia de „casa-n panta”… Poate ca daca aveai un montaj mai atent iesea si mai bine 🙂

Fotograf nunta Bucuresti

Nu am filmat prea mult cu dslr..si …pana ma obijnuiesc sa fiu mai atent la amanunte!:P

Blog cu Stil

Sincer nu sunt expert dar zic ca este foarte misto 😉

Bucur

Ca de obicei ai facut o treaba buna,imi place. :X

Fotograf nunta Bucuresti

Multumesc….incet incet ma perfectionez!

fotograf nunta bucuresti

Promit sa revin cu ceva mai bun …si mai atent la amănunt e

Ionut

Adevarul este ca mai am ceva timp pana la nunta mea insa ma gandesc deseori la anumite aspecte, inclusiv cel legat de partea foto/video. E clar ca voi apela la un profesionist, amintirile alea doresc sa le am toata viata si imi doresc calitate.

Lavinnia

M-au trecut toti fiorii cand am vazut videoul asta dar si celelalte ce le ai, felicitari pentru tot talentul pe care-l ai. Se vede cu cata dragoste pozezi si filmezi. Bravo!

Fotograf nunta Bucuresti

Multumesc Lavinia…..ma bucur ca iti plac..si daca mai ai drum prin Bucuresti te astept la o sedinta foto!

Alex

Deci am ramas fara cuvinte!…
Sper ca peste 4-5 ani sa ne vedem si la nunta mea 🙂 (vorbesc serios)