google-pagerank-updatePagerank update o să fie undeva peste o lună, aproximativ între 25 iunie și 10 iulie este posibil să fie următorul update de pagerank, ultima oara când google a făcut update de pagerank a fost acum câteva luni, în februarie pe 4.

Update Pagerank 2013

Luna care vine o să vedem dacă o să fie la sfârșitul lunii, sau va începe update-ul la începutul lui iulie, până atunci cei care vor să stie câte update-uri vor mai fi în decursul anului, ar trbui să se astepte la încă un update în toamnă, între sfârșitul lui septembrie sau începutul lui octombrie, și pentru că anul asta s-ar putea să fie anul unde vor fi 4 update-uri, ultimul update s-ar putea să vina exact la sfâriștul anului, în decembrie pe 29-30-31 sau imediat după anul nou.

Deci anul lui 2014 îl începem cu un update de pagerank, sper ca în timpul ăsta și pagerank-ul blogului meu să urce la PR4.

Tu ce asteptări ai de la noul update de pagerank?

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

27 Comments

  • Daca astea sunt datele, e normal sa se asemene, la fel si alti bloggeri vor avea
   aceleasi date,

 1. a inceput update-ul…..unele pe engleza deja au inceput sa se modifice…
  nu dureaza pana la sfarsitul lunii

  • Nu stiu unde ai vazut tu ca a inceput update-ul, dar eu nu cred ca a inceput. O sa fie peste o luna update-ul.

 2. Astept si eu cu nerabdare acest update. Stiti cumva daca primesti un PR mai mare, aduce un plus traficului pe blog?

 3. Initial am inteles ca la sfarsiul lunii mai inceputul lui iunie, ma asteptam sa fie zilele astea cel tarziu. Acum am citit la tine ca ar fi la sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie. Personal eu abia astept updateul acesta 🙂

 4. Eu am acum PR 1 și spre la următorul update sa primesc 2.
  Sunt realist?

  • Stai linistit, nu ceri imposibilul, PR2 se face usor, problema e de la 3 in sus.

 5. Abia astept, mai ales acum cum blogul meu e nou, ma astept sa primesc un PR2, sper eu sa il primesc. Google va face o modificare din cate am citit pe forumurile straine, va face PR update lunar.

 6. Nu prea ma intereseaza PR-ul insa anumite site-uri din portofoliu cu siguranta vor lua PR sau vor creste. Linkurile dicteaza in schema PR-ului iar cine au muncit/investit in asa ceva, vor avea si rezultate.

 7. Page Rank-ul nu mai e ce a fost odata. Nu prea se mai pune accesnt pe el. Mie unul mi se pare degeaba.

 8. Noul pagerank va putea fi vizibil imediat dupa ce are loc update-ul?

  • Depinde, cateodata update-ul incepe cu anumite zone, sau tld-uri. Cert este ca la sfarsitul update-ului pagerank-ul va fi vizibil.

 9. Acum trebuie sa asteptam cam pana in Ianuarie parerea mea.

Write A Comment