Fiecare utilizator conectat la internet consuma in mod zilnic materiale video, de la videoclipuri pe youtube pana la filme si seriale, urmarite de pe site-urile ce ofera continut. Acum in mare parte diferenta dintre aceste site-uri tine de calitatea materialelor urmarite pe site, precum si usurinta de navigare a site-urilor.

Astazi o sa discut in mod direct despre Spacemov

Spacemov – filme si seriale de top

 

Primul avantaj al unui site de filme si seriale online, este aceela de a filtra materialele, nimeni nu se apuca sa munceasca pentru un film aiurea, prin asta poti de descoperi genuri de filme sau seriale noi, sa fi impresionat de mesajul transmis sau sa razi in hohote din cauza actiunii din film.

Spacemov are un inceput promitator, avand disponibil productii cinematografice de exceptie, in site am vazut si cateva filme dragi mie, aici enumar Undisputed, The Blacklist, Prison Break, The Big Bang Theory sau Scorpion.

 

Spacemov te invita sa explorezi lumea seralelor online, unde azi pot sa fi super-eroul ce salvaza orasul, cel mai mare spion sau poate un om de stiinta amuzant ce-si traieste viata alaturi de cei dragi.

Vezi serialele online de pe telefon

Daca o sa intri pe site de pe un telefon sau o tableta, poti observa cum site-ul se ajusteaza pentru marimea ecranului, asta inseaman ca poti sa vezi online toate serialele pe care site-ul le are, direct din fotoliu, poate din bucatarie sau cu castile in urechi in timp ce esti in autobuz?

Dorinta de a vedea urmatorul episod cat mai repede te face sa nu-ti dai seama nici cand schimbi episoadele, site-ul fiind optimizat bine pentru consumul de reuses, mod ce ofera o viteza sporita de navigare a site-ului.

Ce filme sau seriale sa vezi online?

Atunci cand nu ai nicio idee despre ceea ce vrei sa vezi, site-ul are si optiunea de a vizualiza filmele de top, despre ce top vorbim? Exista un site international numit IMDB ce ofera o clasare a filmelor si a serialelor in urma  unui vot, votul acela te ajuta pe tine sa-ti dai seama daca majoritatea oamenilor care l-au vazut, le-au transmis mesajul cu succes, sau daca productia a fost una reusita.

Toate filmele pe care le deschizi in interiorul site-ului, o sa afiseze o nota, aceea nota este direct de la IMDB.

Esti la un play distanta de a incepe seara printr-un divertisment de calitate.

Ce am observat despre Soacemov:

  • Poti sa-ti creezi in cont, pentru administrarea eficienta a filmelor si a episoadelor vizionate;
  • Contul este gratuit, nu trebuie sa platesti pentru a-ti crea un cont nou pe site;
  • Poti sa-ti creezi o lista a ta de filme, care te ajuta sa nu uiti filmele pe care ai vrut sa le vezi;
  • Site-ul foloseste o conexiune https, ceea ce insemana ca datele tale personale plus sertarile realizate prin site sunt securizate;
  • Site-ul foloseste un player video ce reda materialele video prin HTML5, deci calculatorului tau nu ii trebuie resurse extra pentru vizualizarea corecta;
  • Fiecare film este bine documentat, cu o descriere a filmului, un trailer precum si mai multe imagini din film.

Poti sa vezi online si filmele cu subtitrare, vezi lista pregatita de mine: Filme Online Subtitrate (2018)

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru