warcraft-the-movieFilmul Warcraft a fost așteptat de foarte multă vreme, țin minte că undeva prin 2007 se tot zicea de realizarea filmului, dar anii au trecut și filmul nu a mai fost lansat, acum au fost anunțate noile informații legate de film, se pare că premiera filmului în România va fi undeva la începutul anului 2016.

Blizzard Entertaiment știe să finiseze un joc foarte bine, tocmai din cauza asta mă aștept ca filmul să fie un real succes, nu m-aș supăra dacă ar fi în Top 250 IMDB, adică să aibe o notă mai mare de 8 pentru a reuși să intre în topul IMDB.

Filmul o să fie o ecranizare epică, unde două lumi puternice se luptă, oamenii și orci sunt două rase care luptă pentru supremație. Momentan Blizzard Entertaiment nu a oferit foarte multe informații despre film, dar deja au fost anuntați actorii care probabil vor juca în film.

Pentru a întelege despre cât de mare potențial are filmul, o să trec pe listă câtiva actori care vor fi prezenți în film. Încep cu Travis Fimmel, actorul principal din Vikings, Dominic Cooper din Captain America, Rob Kazinsky din Pacific Rim și Paula Patton din Misiune Imposibilă: Ghost Protocol.

Pentru că nu sunt încă foarte multe informații despre film, nu o să încep să speculez nimic, ci vreau să fiu impresionant de Blizzard Entertaiment, sau mirat de faptul că nu s-au ridicat la nivelul așteptăriilor.

Mereu am fost fascinat de toate seriile de cinematics realizate de Blizzard Entertaiment, de la Starcraft 2 la Diablo 3. Arată excelent imaginile realizate grafic pe calculator, înca nu știu exact cum o să se numească pentru că nu a apărut un trailer oficial, dar dacă filmul nu o să se numească Warcraft, se va numi World of Warcraft.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

4 Comments

  1. Telefoane IeftineReply

    `Foarte interesant si chiar as vrea sa apara mai repede sa vad ce si cum 😉Astept un trailer 🙂

  2. Nu stiu ce sa spun, nu prea cred ca o sa fie un film prea stralucit. Sper sa inteleg si eu cum sta toata treaba cu Warcraft-ul. Filmul din cate am inteles are un buget destul de mare.

  3. Sa fiu sincer, cred ca filmul asta a beneficiat de cel putin 4-5 amanari :)) Anuntat de vro 4-5 ani, o sa apara peste alti 2-3…ma rog, macar daca am avea parte de ceva ‘WOW’.

  4. Warcraft e jocul meu preferat. Habar nu aveam de film, multumesc de informatie.

Write A Comment