Finantari rapide pentru masini second hand cu Mogo

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Faptul ca Romania este una dintre pietele auto second hand cu cea mai mare dinamica si avand o continua dezvoltare este un lucru cunoscut. Datorita acestui lucru au aparut numeroase oportunitati de finantare pentru achizitionarea unei masini second hand. Pe langa posibilitatea de a apela la imprumuturi bancare, exista si varianta de a apela la credite rapide de la institutii financiare nebancare, asa cum este si Mogo.

Mogo este o companie financiara nebancara ce ofera diferite tipuri de credite pentru achizitionarea oricarei marci si oricarui model de masina second hand. De la infiintare, din 2012, si pana acum Mogo s-a extins in numeroase tari din Europa de Est, iar incepand cu anul 2016 aceasta companie ce ofera credite rapide poate fi gasita si in Romania in orase precum Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova sau Ploiesti. Principalul avantaj pentru care sa alegi Mogo se refera la rapiditatea de obtinere a unui imprumut, si anume in 15 minute. Doar atat au nevoie cei de la Mogo pentru a raspunde cererii de finantare pe care o depui. Iar faptul ca ai nevoie doar de o carte de identitate valabila pentru solicitarea imprumutului face ca intreg procesul sa se desfasoare extrem de rapid.

In momentul in care decizi sa apelezi la serviciile oferite de Mogo in domeniul finantarilor pentru masini second hand ai doua variante de credite rapide. Poti opta pentru leasing auto rulate sau pentru amanet auto. Programul de leasing auto rulate este ideal pentru acele persoane care au gasit masina second hand pe care doresc sa o achzitioneze, dar pentru care nu detin suma necesara de bani, ci doar o parte a acestei sume. Pentru a acoperi diferenta de bani dintre pretul masinii respective si banii disponibili poti aplica pentru programul de leasing auto rulate oferit de Mogo. Astfel vei obtine si diferenta de bani pentru a achizitiona masina dorita si te vei bucura de conditii avantajoase ale unui astfel de credit: comision unic la evaluarea dosarului, posibilitatea de a alege numarul de rate pentru returnarea creditului, dar si dobanda fixa pentru suma imprumutata.

Pentru programul de creditare de tip amanet auto cei de la Mogo iti ofera posibilitatea de a obtine diferite sume de bani pentru diferite nevoi personale oferind ca si garantie masina pe care o detii. Atunci cand alegi amanet auto Bucuresti de la Mogo te bucuri doar de avantaje. Astfel, orice persoana care aplica pentru un credit de tip amanet auto la Mogo va primi in cel mai scurt timp suma solicitata, va continua sa foloseasca masina proprie si are la dispozitie cel mult 60 de luni perioada in care poate rambursa creditul. Trebuie subliniat faptul ca acest tip de imprumut este reglementat de catre BNR si pe piata insitutiilor financiare nebancare. Prin urmare nu exista niciun risc atunci cand optezi pentru un amanet auto Bucuresti de la Mogo.

In concluzie, daca vrei sa beneficiezi de credite rapide si in conditii avantajoase fie pentru achizitionarea unei masini second hand prin programul de leasing auto rulate, fie pentru nevoi personale prin amanet auto Bucuresti, te asteptam la Mogo IFN.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments