Foloseste prosoapele de hartie de la Sanito.ro

De cate ori ne ducem la o baie publica sau a unei institutii ori cladiri de  birouri, ne uitam, dupa ce folosim baia, dupa ceva pe care sa ne stergem mainile. Unele locatii nu au nimic in acest sens si asta este foarte grav. Alte locatii de gen au uscatoare de maini, iar altele au produse hartie. Daca si tu trebuie sa iti utilezi baia, ce vei alege? Optezi pentru astfel de prosoape de hartie sau vei pune la dispozitia angajatilor si clientilor, uscatoare de maini? Poate nu stiai, insa cercetarile de specialitate  arata ca anumite uscatoare de maini imprastie de 1300 de ori mai multi germeni decat prosoapele de hartie.

Conform anumitor oameni de stiinta, aceste bacterii vin direct catre noi in momentul in care ne uscam mainile. Riscul de a contacta bacterii pe suprafata mainilor creste chiar si pana la 200% atunci cand folosim un uscator, pe cand, daca folosim prosoape de hartie, acest risc este diminuat cu 77%. Daca in spatii publice precum centrele comerciale sau marile companii este acceptabil totusi sa existe uscatoare de maini, unde concentratia de bacterii este redusa, in institutiile medicale, aceste aparate nu au ce cauta din cauza concentratiei mari de virusuri si bacterii periculoase. De aceea, cel mai sigur este sa alegem prosoape de hartie, care sunt mult mai igienice si riscul de contaminare este unul mult mai mic.

Foloseste prosoapele de hartie de la Sanito.ro - Refu.ro

Pentru profesionisti si nu numai, exista la magazinul online Sanito.ro consumabile hartie ce pot fi folosite in locatii precum cele descrise mai sus. Prosoapele de hartie ajuta la o stergere igienica a mainilor dupa ce acestea au fost spalate cu apa si sapun dezinfectant. Ele sunt rezistente la umezeala si nu exista riscul de a se rupe imediat ce au intrat in contact cu mainile ude. Se poate achizitiona, de exemplu, o rola prosop hartie de la brandul Tork, ca de exemplu tipul Heavy Duty. Aceasta este absorbanta, groasa si foarte durabila. De asemenea, este ideala pentru a fi folosita in hale industriale sau service-uri auto datorita rezistenteti crescute la ulei sau solventi. Dimensiunile rolelor sunt mari, unele avand chiar si 510 metri. Asa ca, sunt indicate pentru locurile in care exista un trafic intens.

De ce este indicat sa folosim astfel de prosoape rezistente la umezeala? Pentru ca, un prosop care nu va rezista prea bine atunci cand se uda va favoriza mult mai mult aparitia bacteriilor. Asadar, o hartie rezistenta, precum cea produsa de Tork, este mult mai indicata. Alaturi de aceasta hartie, pot fi folosite sapunurile speciale. Pe site-ul Sanito.ro se pot achizitiona si sapunuri si dezinfectanti de maini de la Tork, dar si de la branduri precum Aqa Choice, Ecolab sau Konga. Aceste sapunuri sunt ideale pentru spalarea normala a mainilor in grupurile sanitare din spatii publice, birouri, restaurante. Este un sapun cremos si testat dermatologic. Multe dintre ele au o formula concentrata, nefiind nevoie sa se foloseasca cantitati mari pentru spalare.

Folositi cu incredere prosoapele de hartie din rolele industriale de la Tork, achizitionate de pe site-ul Sanito.ro, alaturi de alte produse special concepute pentru curatare si igienizare. Magazinul va ofera seriozitate si calitate. Si pentru clientii care comanda produse cu valoare totala mai mare de 175 RON, transportul va fi gratuit.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments