Fotografii de iarna

Acum câteva zile, când a fost ultima ninsoare am luat aparatul foto și am început să fac câteva fotografii.

Din păcate nu prea aveam chef de plimbat prea mult, așa că am făcut doar câteva. Nu știu de ce dar în ziua când am făcut fotografiile aveam așa un frig în mine, și un chef să nu mă deplasez prea departe, și din cauza asta dau vina pe iarna, în tot anotimpul friguros găsesc doar câteva zile în care mă bucur de iarnă, că în rest trebuie să suport frigul, umezeala după topirea zăpezii, etc.

În fine, vă las în compania fotografiilor:

Subscribe
Abonare pentru
guest
14 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bucur

eu unul astept pozele de primavara care urmeaza ca de iarna nu vreau sa mai aud decat la iarna viitoare :))

Fotograf nunta Bucuresti

Ce amre s-a facut panarama aia de catel..era o gamalie cand am venit eu….ai mai evoluat la foto se vede ca ai mai facut ochi dupa cum incadrezi….si compozitia!

Ana-

primavara sigur vor iesi mai frumoase 🙂

Bogdan

Cele mai frumoase sunt cele cu catelul :). Cele de primavare vor iesi mult mai frumoase.

Valentin

Frumos caine.

dt.thoth

Singurele zile ce imi plac, din toata perioada iernii, sunt cele in care ninge. Asa cum este cea de azi…ninge de ore bune in Bucuresti si e superb…In rest, frig, umezeala si mizerie. Foarte frumoase fotografiile. Zapada are frumusetea ei si nu poate fi comparata cu frumusetea altui anotimp.

livia

Ce catzel simpatic..:P

Bucatareasa

Ce multa zapada! Cand vad asemenea poze surprinse in tara noastra, ma simt mandra ca sunt romanca! Suntem bogati, avem peisaje si alte lucruri frumoase in Romania…

Ionut

Am vazut si eu un album fain aseara, pe facebook. Un album cu fotografii surprinse in Siberia, de-a dreptul superb! Daca dau iar de el, revin cu un link.

Bogdan

Fotografii noi cand 🙂 ?

cristi

pozele sunt foarte frumoase… una si una

Anka

Te poti pune sa faci din nou poze ca parca nu e primavara, ci tot iarna cu zapada asta care se asterne inca pe la noi prin tara.