Games of Thrones, Sezonul 7 in vara lui 2017

Sezonul 7 din Games of Thrones o sa aibe premiera noului sezon in vara lui 2017, sezonul 6 din serial a fost difuzat pentru prima oara in luna aprilie 2016, ultimul episod din sezon fiind difuzat pe 26 iunie 2016.

Pentru sezonul 7 filmarile incep la sfarsitul verii in Irlanda de Nord cu ceva cadre ce se vor filma in Spania si Islanda.

Casey Bloys, presedintele┬áHBO declara ÔÇ×Acum ca iarna a venit in Urzeala Tronurilor, prodcatorul executiv David Benioff si D.B. Weiss sunt de parere ca povestea pentru urmatorul sezon ar avea beneficii daca productia noului sezon va incepe putin mai tarziu decat in mod normal, cand vremea se va schimba. in loc sa inceapa filmarile la inceputul primaverii, asa cum se obisnuia, vom schimba incepea filmarilor la vara pentru potrivii programul filmarii.ÔÇŁ

Zvonurile spun ca filmarile vor incepe curand, asa ca ne vom putea bucura de noul sezon vara viitoare, putin cam enervant cand stii ca trebuie sa astepti atat intre sezoane, dar n-ai ce sa faci, nivelul de detaliu din Games of Thrones, precum si procesarea digitala a cadrelor, sunt cateva aspecte de durata pentru o imagine cat mai potrivita pentru povestea lui George R. R. Martin.

Sezonul 7 din Games of Thrones se anunta periculos

Daca finalul sezonului 6 te pregatesc pentru atacul dragonilor intr-o lupta plina de foc in┬áWesteros, tot in noul sezon ne asteptam la venirea ÔÇ×umblatorilor albiÔÇŁ pentru o lupta de proportii, cu singuranta urmatorul sezon o sa bata iar cateva recorduri in materie de piraterie, si poate serviciul HBO GO┬ámai castiga ceva utilizatori noi sau reinoirea subscriptiilor.

N-am specificat nimic special pentru ca am prieteni ce inca sunt pe la sezonul 2-3, asadar nu pot sa fac spoiler, asa ca insist ca nimeni in comentarii sa nu foloseasca spoiler.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments