Tapet lavabil

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Tapetul lavabil e solutia ideala in finisajul peretilor unei locuinte. Tapetul e de fapt optiunea cea mai  durabila, este usor de aplicat si presupune un aspect elegant care se poate foarte usor intretine. Acesta e un element decorativ, necesar in interior, chiar din Antichitate fiind utilizat iar ca marturie pentru asta stau acele tesaturi chinezesti cat si tesaturile egiptene care au au fost facute in acea perioada. Tapetul pierde din popularitate inca din secolul al XIX alea, insa acum, tendintele il aduc iarasi la viata.

Avantajele pe care le are acest material sunt multiple, cu precadere daca vom alege modelul potrivit pentru respectiva incapere si daca este intretinut in mod corect.

Specialistii Decolandia pot sa intampine clientii oricand cu diverse game ale acestui tip de tapet lavabil, unul care sa fie usor de montat si foarte rezistent. Tapetul modern poate sa ajute inclusiv la redecorare pentru casa intr-un timp foarte scurt, indiferent daca sunt facute niste cheltuieli mai mari.

Pentru ca exista multe modele dar si multe culori, este dificil ca acestea sa fie combinate. Din motivul acesta, clientii, de regula au nevoie si de un ajutor profesionist care va fi primit de la specialisti, ajutor care poate sa transforme intreg ambientul casei asa dupa cum doreste cel care achizitioneaza acest tapet.

Tapetul oferit poate sa satisfaca orice client, insa fara sa aibe nici o importanta in ceea ce priveste stilului clasic, cel vintage ori daca vrea respectivul client, model ceva mai excentric si deasemenea mai contemporan.

Gamele de tapet

In mod general, sunt aproximativ doua tipuri de tapet: cel avand textura in relief si altul care are  suprafata lui, imprimata. In acelasi timp, tapetul acesta poate fi clasificat dupa modalitatea recomandata in cazul curatarii lui, adica putem sa gasim un tapet lavabil, ori un tapet care sa fie non-lavabil cat si un tapet semilavabil.

Tapetul utilizat  in trecut si care era reprezentat intr-un anumit model standard, nu e un tapet lavabil. Acesta are nevoie de intretinere speciala, de multa atentie pe perioada aplicarii lui, si deasemenea sa nu fie cumva patat la lipire, cu adezivi. Pentru usurarea muncii, specialistii recomanda pentru clientii lor tapetul lavabil, care sa fie de calitatea cea mai buna.

Tapetula acesta modern e rezistent la pete inclusiv  in cazul curatarii, asta pentru ca este acoperit cu strat protector transparent. Desi se pot utiliza inclusiv detergenti avand actiune delicata, tipul acesta  de tapet e unul sensibil la zgarieturi, cat si in cazul frecari sau al abraziunii. Din acest motiv, cand vom  muta piesele de mobilier ori obiectele in casa, trebuie sa evitam contactul acestora cu tapetul.

Putem opta pentru utilizarea tapetului lavabil sau a unui tapet superlavabil , care poate sa fie curatat utilizand un burete umezit sau o perie moale. Modelele care sunt oferite, se recunosc dupa material, asa ca, acest tapet poate sa fie realizat dintr-un vinil, pe un suport de hartie, insa si pe vinil avand  suport de vlies, cu fibre netesute sau hartie.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Andrei

Un articol interesant, doar ca nu ma prea pricep. Acum toate tipurile de tapet sunt lavabil? Sau ar trebui sa intreb firma de la care vreau sa cumpar? Ideea este ca am gasit cateva modele foarte dragute si potrivite pentru camera baietelului nostru. Sper sa fie de calitate. Astept un raspuns daca este posibil. Multumesc!