ACDSee Video Studio 2 este sansa ta de a prelucra materialele video cu un soft premium, licenta este gratuita lifetime, asadar poti sa activez software-ul si sa-ti faci montajele linistite, atunci cand nu esti pretentios sau chiar esti la inceput de drum cu Youtube-ul sau esti pasionat sa realizezi un film.

Personal de cativa ani sunt anti-piraterie si prefer sa invat pe cei din jur sa beneficieze atunci cand un producator de jocuri sau software vrea sa faca o reducere substantiala sau poate are un giveaway pentru utilizatori.

De ce este gratuit ACDSee Video Studio 2?

 

Giveaway - ACDSee Video Studio 2 Lifetime - Licenta gratis • Refu Blog

Un raspuns simplu la o intrebare buna! Din cand in cand anumiti producatori ofera software-urile mai vechi complet gratuite pentru utilizatori pentru a atrage atentia asupra suitei respective.

In exemplu de fata ACDSee nu au mai fost o companie asa cunoscuta, fiind acum mult timp in topul programelor care te ajuta sa vizualizezi si sa organizezi imaginile din computerul personal.

Cum poti sa atragi atentia produselor din catalog? Un giveaway pentru un software care poate atrage atentia. Cum Youtube este la putere si continutul video pe toate platformele incep sa creasca de la o zi la alta, acum ai posibilitatea sa incepi sa te joci cu montajul video.

Personal recomand sa se foloseasca mai multe software-uri si sa folosesti ce-ti place tie cel mai mult, chiar daca la prima vedere un program care te ajuta sa faci un montaj video foarte usor, o sa incepi sa vrei sa faci ceva din ce in ce mai complex, atunci o sa cauti toate variantele care-ti satisface creativitatea.

Descarca gratuit ACDSee Video Studio 2

 

Giveway-ul este pe site-ul ACDSee la adresa asta

Pentru a putea avea acces la key, este necesar sa completezi mai jos cu numele si mail-ul tau. In cateva momente o sa primesti cheia pe email.

Se poate descarca versiunea FREE TRIAL, ca apoi software-ul sa fie activat FULL LIFETIME.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

3 Comments

Write A Comment