Ne pare atât de rău pentru eventualele neplăceri cauzate de închiderea serviciului Stadia. Ca un gest de bunăvoință, rambursăm toate achizițiile – hardware, software și DLC.

Declara cei de la Stadia, chiar astazi!

Google închide Stadia, serviciul său de jocuri în cloud. Serviciul va rămâne live pentru jucători până pe 18 ianuarie 2023. Google rambursează toate componentele hardware Stadia achiziționate prin Google Store, precum și toate jocurile și conținutul suplimentar achiziționate din magazinul Stadia. Ne așteptăm ca aceste rambursări să fie finalizate la jumătatea lunii ianuarie.

Într-o postare pe blog, Phil Harrison, vicepreședinte Stadia și GM, a declarat că compania își lichidează serviciul de streaming Stadia. În timp ce fundația tehnologică a Stadia a fost puternică, aceasta nu a câștigat tracțiunea cu utilizatorii pe care compania o aștepta. Ca urmare, angajații din echipa Stadia vor fi distribuiți în alte părți ale companiei.

Harrison confirmă că Google intenționează să utilizeze tehnologia Stadia pentru alte domenii ale afacerii sale, cum ar fi YouTube, Google Play și eforturile sale AR. Mai mult, el scrie că compania intenționează să pună Stadia la dispoziția partenerilor săi din industrie. Acest lucru se aliniază cu locul în care Harrison crede că viitorul jocurilor de noroc este condus.

Google a anunțat că își închide serviciul de streaming Stadia.

Dacă sunteți abonat la Stadia Pro, nu vi se va rambursa banii, dar veți avea acces la jocurile pe care este posibil să le fi răscumpărat în timpul perioadei de închidere. Magazinul Stadia este acum închis, deci nu puteți cumpăra jocuri sau tranzacții în joc. Rambursările pentru achizițiile de hardware sau de jocuri vor fi emise automat prin intermediul magazinelor Google și Stadia.

Există zvonuri despre dispariția Stadiei de ceva timp, cel mai recent când Logitech a anunțat săptămâna trecută noul său handheld pentru jocuri în cloud, iar Stadia nu s-a numărat printre serviciile menționate. Cu toate acestea, Stadia se poate confrunta pur și simplu cu dureri din ce în ce mai mari pe măsură ce industria se îndreaptă către jocurile în cloud. Google are reputația de a ucide proiecte la scurt timp după ce sunt lansate, iar Stadia, un serviciu de jocuri în cloud de la o companie cu puține legături cu industria jocurilor de noroc, părea un candidat principal pentru o dispariție timpurie.

Anul trecut, zvonurile abundă că Google plănuia să închidă Stadia.

Cu toate acestea, compania a insistat că acest lucru nu a fost cazul și că s-au angajat să aducă mai multe jocuri grozave pe platformă. Acest lucru a fost adevărat … până astăzi.Astăzi, Google a anunțat că închide Stadia. Această decizie vine după ce numărul de jocuri lansate pe platformă a încetinit, iar compania și-a închis studiourile de dezvoltare a jocurilor interne.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment