Refu Blog

Google a lansat Google Pixel Watch 2, o versiune îmbunătățită a smartwatch-ului său original, care aduce o serie de îmbunătățiri semnificative.

Dar merită oare să faci upgrade sau ar trebui să aștepți? Vom analiza specificațiile, designul și caracteristicile de sănătate și fitness ale celor două modele pentru a te ajuta să iei o decizie informată.

Design și display:

Pixel Watch 2 păstrează același design minimalist și elegant ca și modelul anterior. Ambele modele au o carcasă cu diametrul de 41 mm și un ecran AMOLED de 1,2 inci. Cu toate acestea, Pixel Watch 2 este mai ușor, cântărind doar 31 de grame, în timp ce modelul anterior cântărește 36 de grame.

Ecranul oferă culori intense și negre realiste datorită tehnologiei AMOLED, dar luminozitatea poate fi o problemă în zilele însorite. Deși ambele modele suportă afișajul mereu activ, este posibil să ai nevoie de încărcare suplimentară în timpul zilei dacă utilizezi această funcție.

Performanță și durată de viață a bateriei:

Pixel Watch original avea o performanță și o durată de viață a bateriei slabe, datorită procesorului Exynos 9110 învechit și a bateriei de 294mAh. Pixel Watch 2 vine cu un procesor Qualcomm SW5100, care promite performanțe mai bune și o durată de viață a bateriei îmbunătățită.

Deși va trebui să testăm acest aspect, ne așteptăm ca Pixel Watch 2 să ofere o experiență mai fluidă și o durată de viață a bateriei mai bună, cu o baterie de 306mAh.

Caracteristici de sănătate și fitness:

Google Pixel Watch 2: Un upgrade major sau merită să aștepți?

Pixel Watch 2 și Pixel Watch oferă caracteristici avansate de monitorizare a sănătății și fitnessului. Ambele modele au senzor de puls, senzor de oxigen în sânge și senzor electric polivalent. Totuși, Pixel Watch 2 aduce câteva îmbunătățiri importante.

Noul model are un senzor electric care măsoară conductanța pielii pentru monitorizarea răspunsului organismului și poate detecta temperatura corporală. De asemenea, Pixel Watch 2 oferă și monitorizarea somnului, funcție care lipsea în modelul anterior.

Sistemul de operare și conectivitate:

Pixel Watch 2 rulează pe sistemul de operare Wear OS, dezvoltat de Google. Acesta aduce o interfață intuitivă și o integrare mai bună cu smartphone-urile Android. De asemenea, smartwatch-ul are conectivitate Bluetooth și NFC, permițându-ți să te conectezi la diverse dispozitive și să efectuezi plăți mobile.

Preț și disponibilitate:

Google Pixel Watch 2: Un upgrade major sau merită să aștepți? • Refu Blog
Google Pixel disponibil pe eMag

Pixel Watch 2 este disponibil în două variante: standard și ediție specială. Prețul pentru modelul standard începe la 349$, în timp ediția specială are un preț mai ridicat. Smartwatch-ul este dispon pentru precomandă și va fi livrat în următoarele săptămâni.

Merita sau nu Google Pixel Watch 2?

Pro Google Pixel Watch 2Contra Google Pixel Watch 2
Design elegant și minimalistLuminozitatea ecranului poate fi o problemă în zilele însorite
Performanță îmbunătățită datorită procesorului Qualcomm SW5100Posibilă necesitate de încărcare suplimentară în timpul zilei pentru afișajul mereu activ
Durată de viață a bateriei îmbunătățităPrețul poate fi mai ridicat în comparație cu alte smartwatch-uri
Caracteristici avansate de monitorizare a sănătății și fitnessuluiPosibilitatea de aștepta pentru viitoarea versiune cu mai multe îmbunătățiri
Integrare bună cu smartphone-urile Android și sistemul de operare Wear OS
Conectivitate Bluetooth și NFC pentru conectarea la diverse dispozitive și plăți mobile

Este important de menționat că pro și contra pot varia în funcție de preferințele și nevoile individuale ale fiecărei persoane.

Google Pixel Watch 2 aduce îmbunătățiri semnificative față de modelul anterior, cum ar fi performanțe mai bune, durată de viață a bateriei îmbunătățită și caracteristici de sănătate și fitness mai avansate.

Cu toate acestea, dacă deții deja un Pixel Watch și acesta îți satisface nevoile, poate merita să aștepți următoarea versiune pentru a beneficia de mai multe îmbunătățiri.

În final, decizia de a face upgrade sau aștepta depinde de preferințele și necesitățile tale.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment