Gradini mai frumoase cu Jardina

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Spatiile verzi si gradinile in general sunt din ce in ce mai apreciate. Persoanele care stau deja la casa isi amenajeaza spatiul verde asa cum considera mai bine si nu se sfiesc sa planteze incusiv pomi fructiferi (da, nu arbori decorativi, ci pomi fructiferi care si produc ceva, nu incanta doar prin frumusetea coroanei si a florilor). De fapt, pomii fructiferi nu au fost atat de apreciati in trecut, cand era o perioada in care gradinile se amenajau in mare parte cu gazon, arbori si arbusti decorativi (in mare parte conifere) pentru ca erau mai usor de intretinut si nu isi pierdeau frunzele. Dar astazi lucrurile stau altfel, intr-o maniera chiar foarte pozitiva si optimista.

Daca vrei sa ai o gradina mai frumoasa, prin plantarea de puieti pomi fructiferi, opteaza pentru produsele si serviciile Jardina, o pepiniera pomi fructiferi care are si un site aferent, unde pune la dispozitie pomi fructiferi de vanzare online (ca sa iti fie mai usor sa faci cumparaturi, fara sa te deplasezi de la domiciliu).

De ce sa ai incredere in Jardina?

  • Toti pomii lor sunt certificati fitosanitar, fara exceptie. Ce inseamna acest lucru – ca toti pomii sunt lipsiti / liberi de boli sau daunatori, care pot pune in pericol buna crestere si dezvoltare a plantei. Toate plantele din portofoliul Jardina sunt complet sanatoase si cu rata de inradacinare de 100%.
  • Sunt profesionisti in acest domeniu. Au in spate ani de experienta in cresterea si comercializarea pomilor fructiferi (dar si a trandafirilor) si au o gama variata de specii si / sau soiuri de pomi fructiferi si trandafiri, la preturi mai mult decat accesibile.
  • Gama lor cuprinde meri, peri, ciresi, pruni, caisi, piersici si gutui (pe langa gama de trandafiri disponibila), deci cam orice ti-ai putea dori in materie de pomi fructiferi.
  • Pentru ca Jardina are in spate o echipa de oameni care sunt specializati in cresterea si comercializarea pomilor fructiferi si a trandafirilor de inalta calitate.
  • Pentru ca sunt dedicati sa ofere calitate clientilor lor, fie ei clienti vechi (fideli) sau noi.

De ce au ajuns pomii fructiferi sa fie atat de populari in ultimii ani?

In contextul pandemiei de Coronavirus, oamenii au inteles cat de important este sa dispuna de o sursa de hrana sigura si constanta, asadar popularitatea pomilor fructiferi se datoreaza, in mare parte, acestei pandemii (care ne-a obligat si la luni de zile de autoizolare). Si pe langa pomi fructiferi, oamenii chiar au inceput sa isi planteze si propriile legume, pentru ca acestea sunt si mai gustoase si sanatoase decat cele disponibile in comert (despre care stim ca sunt importate din alte tari si care sunt tratate cu fel si fel de substante chimice pentru a rezista mai mult pe rafturi).

Cum poti conserva fructele si legumele peste iarna?

Pentru a te bucura pe tot parcursul anului de fructe sau legume, poti alege sa prepari din ele urmatoarele: dulceturi, gemuri, marmelada, sucuri sau smoothie-uri din fructe si muraturi, salate, sucuri sau smoothie-uri din legume. Bonus, poti oricand sa le deshidratezi / usuci si sa congelezi ambele categorii de produse, ca sa le poti folosi la preparate precum ciorbe, mancaruri gatite, inghetata sau alte deserturi facute in casa. Alimentele uscate / deshidratate si / sau congelate isi pastreaza, in acest fel, toate valorile nutritionale si gustul lor ramane neschimbat.

In concluzie, pentru a oferi gradinii nu doar un aspect frumos, ci si o utilitate extrem de practica, nu ezita sa plantezi si pomi fructiferi sau legume, pe langa plantele decorative. Este o investitie pe termen lung care isi face toti banii si vei intelege, chiar si peste ani de zile, cat de utili sunt pomii si arbustii fructiferi la casa omului, alaturi de plante legumicole sau plante aromatice. Partea si mai buna este ca nu necesita efort exagerat de intretinere, astfel gradinaritul devenind o activitate care iti va face placere (oamenii de stiinta in domeniu au demonstrat ca este o activitate chiar relaxanta si de recreere, ce combate eficient stresul cotidian).

O vizita pe site-ul Jardina te va ajuta sa le descoperi mai bine gama de pomi fructiferi.

Fa-ti timp si studiaza mai in detaliu pomii fructiferi de pe site-ul lor, ca sa vezi care iti plac cel mai mult sau care crezi ca s-ar potrivi cel mai bine in gradina ta.Gradini mai frumoase cu Jardina - Refu.ro

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments