Gradinita particulara sector 6 se defineste ca fiind o institutie de studiu complexa care ofera copiilor posibilitatea de a isi dezvolta intelectul, de a-si mari capacitatea de comunicare, de a invata lucruri noi si necunoscute pana atunci.

Parintii au datoria de a-si da copiii la gradinita la o varsta frageda dar este un lucru bun pentru acestia deoarece mentalitatea lor este in plina ascensiune si se pot adapta usor si simplu, depinde acum si de cum este fiecare copil in parte pentru ca unii sunt prea dependenti de parintii lor.

Gradinita particulara sector 6 are ca esenta defintorie, aceea de a face ca acesti copii sa fie stimulati prin diferite jocuri de cuvinte sau jucarii specifice, prin combinarea elementelor obisnuite cu cele complexe si complete.Totul depinde de atitudinea pe care o au copiii si cum percep fiecare lucru in parte.

gradinita particulara

Cel care ii ajuta pe copii sa se formeze si sa socializeze, sa experimenteze anumite materii si joculete sunt educatorii, care au responsabilitatea sa ii educe prin metode simple si intelese de ei.De aceea, este necesar ca educatorii sa vorbeasca pe limba copiilor practic, trebuie sa foloseasca cuvinte simple si normale pentru ca acestia sa inteleaga despre ce e vorba in propozitiile respective.

Pe langa educatori, pot exista si asistenti educatori care ii ajuta pe acestia cu copiii, sunt un fel de ajutor pentru a rezolva anumite probleme sau le pune muzica, a-i invata sa scrie sau sa se joace.

Gradinitele particulare sector 6 au sali de clasa mari si amenajate, dotate cu mobilier si scaune si tipuri de desene care sa stimuleze imaginatia copiilor.

Educatorii trebuie sa aiba rabdare cu copiii deoarece acestia sunt mici si uneori pot fi obraznici sau pot avea un comportament mai jucaus care distrag atentia de la ora respectiva. Acestia, de asemena trebuie sa le puna in evidenta atat calitatile cat si defectele dar si alegerea drumului bun sau rau pe care il vor alege.Totul se poate rezolva intr-un mod concret si rapid, fara prea multe propozitii sau afirmatii.

Insa, chiar daca acesti copii care merge la gradinitele particulare sector 6 sunt mici, ei sunt mult mai creativi si au o imaginatie mult mai bogata chiar decat adultii.Cu ajutorul acestei imaginati, pot descoperi atat lumea reala cat si cea artificiala sau de poveste si isi pot testa modalitatea de invatare prin gradul de cunostinte acumulat.

Sunt educatori care lasa mai mult de la ei si copiii i se pot urca in cap si nu ii mai respecta, facand doar ce acestia vor sau educatori care sunt exigenti si prin instalarea unei frici in mintea copiilor, acestia vor fi respectati mai mult.

1) La gradinitele particulare sector 6 se inscriu copii cu varste cuprinse intre:

  • 3-5 ani,
  • 4-6 ani.

2) Gradinitele particulare sector 6 includ:

  • joculete de tot felul,
  • reproducerea copiilor, dupa educator a unor melodii dedicate copiilor,
  • invatarea si scrierea de catre copii.

3) Gradinitele particulare sector 6 au roluri:

  • esentiale, prin introducerea unui anumit stil de predare al educatorului,
  • specifice, prin introducerea si amenajarea in fiecare an, al altui tip de mobilier in clase.

Asadar, gradinitele particulare sector 6 pot fi o investitie valoroasa pentru orice patron deoarece invatamentul de orice tip este necesar.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru