Gunoiul aruncat responsabil  • Refu Blog

Aruncarea gunoiului pare a fi o treaba simpla. Atat de simpla incat foarte multa lume nu da nicio importanta acestui lucru si arunca gunoiul oriunde. Insa, gunoiul reprezinta una din principalele probleme de mediu la nivel mondial. Este important sa aruncam, in primul rand gunoiul la cosuri gunoi, si nu pe strada. Asta pentru un inceput bun. Apoi, daca ne pasa de planeta noastra (si chiar ar trebui sa ne pese), ar trebui sa intelegem ca nu orice deseu trebuie aglomerat in acelasi cos. Deseurile menajere nu se mai pot folosi, pe cand hartia, plasticul sau metalul, nu numai ca sunt utilizabile, ci ajuta la salvarea planetei mai mult decat va puteti inchipui. De aceea, atunci cand aruncam gunoiul, ar fi bine sa separam deseurile.

Pentru asta avem nevoie de cosuri colectare selectiva. Acestea sunt cea mai buna solutie pentru a incepe curatarea si colectarea responsabila. Nu sunt doar niste simple cosuri pentru gunoi, sunt acele elemente care fac diferenta intre a fi educat sau needucat, intre a ne pasa de planeta noastra sau nu. La magazinul online sanito.ro putem gasi astfel de cosuri de gunoi pentru colectarea selectiva, dar si eurocontainere si pubele. Nu toate au insa dimensiuni mari. Din fericire, magazinul sanito.ro are cosuri elegante, chiar de lux, ce pot fi folosite atat in spatiul casnic, cat si la hoteluri, restaurante sau baruri. Este timpul sa invatam si sa ii incurajam pe cei din jurul nostru sa separe gunoiul si resturile. Probabil cu o floare nu se face primavara, insa cu o hartie aruncata la cosul special de hartie sau cu o sticla aruncata la cosul special de sticla, avem un nou inceput si dam un exemplu bun celor din jurul nostru.

Iata cateva exemple de cosuri oferite de sanito.ro:

  1. Garibaldi- Cosuri moderne pentru exterior din metal ultra rezistent. Daca ati cautat solutii moderne pentru colectarea selectiva corecta atunci cautarea dvs s-a terminat. Va prezentam acest model foarte practic si modern realizat din metal. Garibaldi este o solutie optima pentru colectarea selectiva. Si, in plus, arata si foarte bine si se poate aseza in orice locatie urbana, fie ca este parc, centru comercial, scoala, etc.
  2. Nykoping B Cosuri modulare pentru reciclare cu design elegant din metal. Versiunea colorata a modelului NYKOPING A, acest model se potriveste perfect in orice birou, scoala, institutie publica, spatii comerciale sau zona urbana. Potrivit atat pentru uz interior si exterior. Culorile si autocolantele sunt personalizate pentru o separare usoara a deseurilor. Dimensiuni: (3×50/60L): 90 x 30 x 61 cm. Materialul este metal ultrarezistent. Culorile si inscriptionarile pot fi personalizate.
  3. Uppsala A. Este o insula de colectare selectiva si este cea mai vanduta pentru zonele publice cu trafic intens. Insula pentru reciclare este alegerea perfecta pentru spatiile comerciale, birouri cu trafic intens sau zonele urbane care aplica separarea usoara si eficienta a deseurilor. Acest cos de tip insula poate fi personalizat si poate fi utilizat pentru reclama in scopuri publicitare. Poate fi livrat in diverse combinatii cu 3, 4, 5 sau chiar mai multe pubele, pentru a indeplini cerintele locale de separare a deseurilor. Capacele se pot, de asemenea, personaliza in functie de tipul de deseuri care se doreste a fi colectat. Clientii pot avea o asemenea insula de colectare tot la comanda.

 

 

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment