Hainele de vara!

Hainele de varaPentru că ne apropiem de luna iunie și vine oficial și vara, hainele noi pe care le vom purta vara asta devine un subiect de gândit, ce culori, ce modele și așa mai departe, numai că eu nu țin neapărat de modă, eu mă îmbrac cu ce-mi place și cu ce da bine pe mine, și pentru că sunt un blogger care-și face cumpărăturile online, vara asta îmi voi cumpăra haine online. Bineînteles că nu voi cumpăra exclusiv hainele de vara online, dar pun pariu că foarte multe tricouri care le voi achiziționa online pentru că dacă ma apuc să ma uit prin câteva magazine, doar pe 2 tricouri cred că voi pune ochii, așa că online am posibilitatea de a vizualiza mai multe modele, și să mă decid la cele care-mi plac.

Vara asta o să mă axez mai mult pe teneși, dacă anul trecut eram axat pe adidași, anul asta vreau să testez teneșii. Poate chiar o să prind și vreo promoție la tenesi Calvin Klein, sau alte oferte de sezon, așa că voi fi cu ochii pe magazinele online, să văd ce oferte sunt mai bune pentru mine.

Anul asta o sa fac ceva schimbări în garderobă, pentru că sunt într-o criză de tricouri, și câteva perechi de teneși fain perfecți pentru mersul pe stradă, sau mersul pe bicicletă.

N-are cum să fiu singurul care vara asta o să-și caute pe internet hainele, defapt cred ca multi dintre voi deja v-ați achiziționat haine online, plata lor cu cardul deja fiind un lucru simplu pentru un om care este în pas cu tehnologia.

Exista cineva printre cititorii mei care nu și-au cumpărat ceva online?

 

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *