Harta LIVE a razboiului din Ucraina

Harta LIVE a razboiului din UcrainaHarta LIVE a razboiului din Ucraina exista pe internet de ceva timp, si arata LIVE puncte de legatura directa cu stirile care sunt publicate tot pe site. Ideea de baza este ca Rusia avanseaza metru cu metru de la o zi la alta in Ucraina, partea proasta este ca NATO se face ca ploua si nu face nimic, mai mult decat atat acum o saptamana un satelit NATO a surprins cum un convoi de armata era in interiorul Ucrainei.

Rusia stie ca este o putere militara si din cauza asta ei isi incearca norocul pana cand cineva chiar intervine in conflictul creat. Dar imi e frica sa nu intervina prea tarziu cand s-a pierdut prea multe vieti de ambele granite. Referitor la faptul ca Rusia invadeaza Ucraina, m-am amuzat zilele astea cand armata din Ucraina au prins cativa militari din Rusia, care apoi au declarat ca au trecut granita din greseala. Crimea a fost deja ocupata, acum ce urmeaza?

O sa updatez articolul cu evenimente importante legate de acest razboi din Ucraina, indiferent ce zic altii, e razboi incet si sigur.

– Fotoreportaj (InFocus) din Ucraina realizat de The Atlantic aici

Harta LIVE a razboiului din Ucraina

Harta LIVE | Razboiul din Ucraina
Fullscreen aici
Subscribe
Abonare pentru
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Laurentiu

Wow, cat de mult a Rusia granita Ucrainei, nu ma asteptam, destul de bun site-ul, arata informatii foarte recente.

Ionut

Foarte bun site-ul si te tine la curent cu ceea ce se intampla in Ucraina