Hidroizolatii terase, necesare pentru protectia de umezeala

Cu totii ne-am gandit poate de-a lungul timpului ca ne dorim o locuinta, poate o csuta intr-o locatie favorita, insa nu e mereu usor sa ajungem sa indeplinim astfel de visuri. In momentul in care ajungem insa in acel stadiu, exista o serie de aspecte oarecum mai „tehnice” pe care trebuie sa le urmarim, cum ar fi spre exemplu si cel de hidroizolatii terase.

Hidroizolatii terase

Despre hidroizolatii terase va pot „povesti” numeroase companii care executa astfel de lucrari, prezentandu-va pachetul intreg, de la scopul acestor hidroizolatii terase, la modul in care acestea se executa, la suma pe care ar trebui sa va asteptati sa o cheltuiti pentru astfel de hidroizolatii terase si asa mai departe.

Scopul unor hidroizolatii terase

Per ansamblu, putem spune ca scopul unor hidroizolatii terase este acela de a proteja terasa de umezeala, de influentele elementelor naturii carora le sunt expuse aceste terase care au nevoie de lucrari de hidroizolatii terase.

Pasi de urmat in executarea de hidroizolatii terase

Pentru executarea de hidroizolatii terase este necesar sa se respecte anumite norme, anumiti pasi trebuie urmati, pentru ca aceste hidroizolatii terase sa fie unele de calitate si nu unele realizate la intamplare.

Astfel, pe langa pregatirea suprafetei pentru hidroizolatii terase, cu sapa de beton si asa mai departe, se va efectua apoi si o hidroizolare in sine a suprafetei, cu doua straturi de hidroizolatie de preferat, cu ajutorul unui trafalet sau a unei pensule chiar. Rosturile de dilatatie si cele de imbinare se vor face cu ajutorul unei benzi izolante. Este bine sa cunoasteti cel putin cateva aspecte legate de hidroizolatii terase, chiar daca acestea vor fi realizate de catre o companie pe care hotarati sa o angajati pentru a va realiza respectivele lucrari de hidroizolatii terase.

Se executa apoi si o placare in lucrari de hidroizolatii terase, aceasta se va face dupa aplicarea ultimului strat de hidroizolatie, se va aplica un adeziv flexibil de exterior spre exemplu.

Chituirea se face cu chituri impermeabile de preferat la hidroizolatii terase, astfel incat se va asigura un rost impermeabil, unul care sa fie si foarte rezistent la murdarie de exemplu. Mai exista apoi si aspectul imbinarilor la hidroizolatii terase, intreperete si podea, intre pereti, cu obiecte sanitare, etc. Aceste imbinari la hidroizolatii terase se pot realiza spre exemplu cu ajutorul unui silicon sanitar care sa fie apropiat ca si culoare de culoarea chitului de rosturi.

Pasii de urmat in realizarea unor hidroizolatii terase vor fi bine cunoscuti de catre compania cu care decideti sa colaborati in a realiza astfel de lucrari de hidroizolatii terase, in cazul in care veti alege compania portivita.

In plus, o companie serioasa ce va realiza astfel de lucrari de hidroizolatii terase va avea personal calificat care sa execute lucrarile si nu va presta o munca de proasta calitate. Chiar daca nu sunteti neaparat expert in acest domeniu, daca veti alege compania portivita care sa va realizeze aceste lucrari de hidroizolatii terase, nu veti avea decat de castigat atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Pentru mai multe informatii poti sa viziteaza www.milucon.ro

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru